Forside
 
 
 
 
 
 
 
 
NAVIGATION

Bliv sponsor!

 

Startinfo.dk er et privat initiativ.

 

Hvis du er interesseret i at få vækst i dansk Iværksætteri, er du kommet til det rigtige sted.

 

Vi har igennem mange år vejledt iværksættere lige fra de førte skridt og de erfaringer vi har opnået, har vi besluttet at dele ud af. Vi har et stort netværk i og omkring iværksætteri og fra dette netværk kommer der løbende ideer og indhold til Startinfo.dk.

 

Vi tilbyder derfor iværksættere helt gratis adgang til gode råd, værktøjer og en så komplet oversigt som muligt, over de tilbud der er til iværksættere i alle 98 danske kommuner.

Herudover søger vi at give iværksættere oversigt over de regler og myndigheder som er relevante for en startup virksomhed.

 

Den indsat som vi her på Danmarks nye Iværksættersite udfører er et 100% privat initiativ, hvilket medfører at omkostningerne til at sikre at Startinfo.dk til stadighed har relevante ajourførte oplysninger for iværksættere, skal dækkes at sponsorer.

 

Vi tilbyder derfor sponsorpladser på hele sitet, men vi samtidigt en klar holdning til at Startinfo.dk ikke skal drukne i reklamer. De sponsormuligheder vi tilbyder, skal være relevante for iværksættere og samtidigt stiller vi højt kvalitetskrav til de ydelser som vores sponsorer tilbyder iværksættere.

 

Startinfo.dk er baseret på vores passion for iværksætteri. Denne passion findes heldigvis også hos andre. De enkeltpersoner, fonde og virksomheder som ønsker at fremme dansk iværksætteri, har mulighed for at bidrage til Startinfo.dk og vil blive vist på siderne.

 

Det vi tilbyder vores sponsorer, er relevant eksponering direkte til målgruppen. Den eksponering kan ske lokalt eller landsdækkende afhængig af den valgte sponsorpakke.

 

Kontakt os her for at starte samarbejdet.

 

 

 

 

Startinfo.dk
Rubjergvej 67, Lønstrup, 9800 Hjørring
Strandvejen 16, 9000 Aalborg
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.