Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
Du er her: Forside » KommuneGuide » Dragør

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDERNE FOR DRAGØR KOMMUNE

 

“Virksomheder Ville Vælge Dragør”.

Det kunne passende være overskriften på en analyse som Lokaleportalen foretog sidste år. Her satte man sig for at undersøge, hvor danske virksomheder ønsker at bo, og det resulterede i en liste, som Dragør Kommune suverænt topper. Og måske er det ikke så underligt og faktisk ret forståeligt, for Dragør er et fantastisk sted.

 

I Dragør kommune kan man både være tæt på og langt væk. Kommunen ligger på Amager Danmarks tættest befolkede ø, og et trafikalt knudepunkt med broer og tunneller til Sjælland og Øresundsbroen til Sverige. Oveni kommer så Kastrup Nordens største lufthavn. Men Dragør er ikke en del af selve Hovedstadsområdet, og her finder man da også stadig skovbrug, landbrug og naturområder. Alt sammen vel og mærke kun tolv kilometer fra Rådhuspladsen i København.

 

Også på charmebarometeret må Dragør by siges at score topkarakter. Den gamle søfartsby nærmest emmer af hygge og charme med sine smalle brostensbelagte gader og gulkalkede huse. Og Dragør kan da også prale af at have modtaget det brune Johanneskors, som en anderkendelse for at være særlig national seværdighed.

 

I Dragør er ejendomspriserne høje, men det samme kan siges om borgernes uddannelses- og indkomstniveau. Til gengæld ligger Dragør Kommune langt nede i kriminalitetsstatistikken. Ikke uden grund er kommunen et attraktivt bosætningsområde.

 Foto af Dragør by

Foto af Dragør by

 

Men Dragør er mere end det, for kommunen har nemlig også mange microvirksomheder og enkeltmandsvirksomheder. Især i de senere år har man oplevet at flere ønsker at etablere sig i Dragør. Kommunen tager imod ved bla at tilbyde erhvervsområder, som hører til blandt landets pæneste og bedst drevne, med en flot arkitektur og velholdte udenomsarealer.

 

Hører du til blandt dem, der overvejer Dragør som hjemsted for din fremtidige virksomhed, så sæt kryds i feltet “gem Dragør som min favorit”, og hold et vågent øje med Dragør her på Startinfo.

  

 

 

Disclaimer… Denne side er ikke etableret af Dragør Erhverv eller Dragør Kommune. Fejl og mangler kan alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk. Kontakt os venligst, hvis du opdager noget, der mangler eller andre fejl.

 

 

PARTNERE

I DRAGØR

KOMMUNE:


FRAMEHOUSE Kontorfællesskab i Dragør   

 

 

 

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.