Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDERNE FOR FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE

 

 

Som iværksætter i Faaborg-Midtfyn Kommune er der en række iværksættertilbud, du kan gøre brug af. Disse tilbud vil du blive præsenteret for på vores side. 

 

Faaborg-Midtfyn kommune ligger på Fyn i Danmark og er kendt for sin smukke natur, historiske bygninger og kultur. Men kommunen er også hjemsted for en række spændende erhverv, som er med til at drive lokalsamfundet fremad.

 

Faaborg-Midtfyn kommune har også en lang tradition for produktion af fødevarer og landbrug, og flere virksomheder i kommunen er specialiseret inden for dette område. 

 

Kommunen har en strategisk placering på Fyn og er tæt på motorvej E20 og Fynske Motorvej, hvilket gør den til et centralt transportknudepunkt. Dette har tiltrukket mange virksomheder til området, og der er flere større virksomheder i kommunen, der skaber arbejdspladser og økonomisk vækst.

 

Hvis du sætter kryds i "Gem Faaborg-Midtfyn som min favorit", skal du ikke bruge tid på at finde kommunen på listen næste gang.

 

Du kan læse om iværksættertilbud i Faaborg-Midtfyn kommune her på siderne! 

 

 1.Iværksætterrådgivning i Faaborg-Midtfyn kommune

 

Siderne om Faaborg-Midtfyn kommunen præsenteres sammen med vores partner Eminent, der tilbyder rigtig gode rejseoplevelser. En lækker kuffert på hjul er et godt udgangspunkt for en hver ferie, hvad enten du skal på ferie i Faaborg-Midtfyn eller med en flyver  til mere eksotiske destinationer.

 

Disclaimer… Denne side er ikke oprettet af Erhvervskontoret eller Faaborg-Midtfyn Kommune. Er der mangler eller fejl, er det vores ansaver i redaktionen af Startinfo.dk. 

 

#Fåborg #Faaborg #Ringe #Milinge #Årslev #Broby

 

 

 

PARTNERE I

FAABORG-MIDTFYN

KOMMUNE

 

 

 Marketingklubben - hjælp til markedsføring på abonnement

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.