Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDERNE FOR FREDERIKSHAVN KOMMUNE

 

Kommunen i det Nordjyske, der om nogen har demonstreret en fabelagtig evne til at omstille sig og rejse sig igen når det ser allersværest ud. Frederikshavn blev ramt af en gigantisk krise da værftet gik ned, andre store virksomheder lukkede og det toldfri salg ophørte. Men som en anden Fugl Føniks er den traditionelle værftsby genopstået som en stærk erhvervsby, beliggende som porten ud til Europa.

 

I dag trives byens erhvervsliv i bedste velgående, og man har formået at få udviklingen af moderne produktions- og vidensarbejdspladser til at gå hånd i hånd med en massiv satsning på kulturliv. Det er især indenfor de maritime erhverv, turisterhvervet, fiskeri- og transportsektoren, at det går godt i Frederikshavn Kommune.

 

Frederikshavn Kommune er også perler som købstadsidyllen Sæby og Danmarks Nordligste by Skagen, som vist ikke behøver nærmere præsentation.

 

.

Frederikshavn Kommune har mange tilbud til iværksættere!

Foto af Frederikshavn havn og by 

 

Frederikshavn er hovedbyen med sin havn, hvor der de senere år er investeret massivt i bla off-shore, miljørigtig ophugning af skibe og skrotning af borerigge. Frederikshavn er Flådestationen, hvor man i disse år opgraderer og investerer for et større millionbeløb. Frederikshavn er en moderne handelsby, som tiltrækker masser af især norske og svenske turister.

 

Omgivelserne i Frederikshavn Kommune kan m.a.o. ikke undgå at give næring til initiativ og innovation. Og så tilbyder kommunen erhvervslivet rammer og faciliteter, der giver gode muligheder for at folde skabertrangen og idérigdommen ud. For i Frederikshavn sætter man nemlig en ære i at give virksomheder særbehandling. Man har derfor sat fokus på, at virksomheder oplever en hurtig og fleksibel service, der gør det nemt at etablere og drive virksomhed i Frederikshavn Kommune.

 

Startinfo giver dig et overblik over de muligheder Frederikshavn har at byde på. Husk at sætte kryds i feltet “Gem Frederikshavn som min favorit”, så du slipper for at lede efter kommunen på listen næste gang.

 

1.Iværksætterrådgivning i Frederikshavn kommuneLink til iværksætterrådgivning i Frederikshavn Kommune

 

 

PARTNERE I FREDERIKSHAVN KOMMUNE: 

 Jysk Rekruttering tilbyder effektiv og grundig JYSK rekruttering og headhunting

 

 

 

 

Kommuniklame ved Lisa Kajser Frederikshavn

Logo Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen

 

 

 

Disclaimer… denne side er ikke oprettet af Erhvervshus Nord eller Frederikshavn Kommune. Evt. fejl, mangler mv. kan alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk. Kontakt os venligst, hvis du opdager noget der mangler eller andre fejl

 

Denne side om iværksætteri i Frederikshavn er støttet af Revisionsfirmaet Beierholm i Skagen, Frederikshavn og Sæby, Kommuniklame v. Lisa Kajser, Jysk Rekruttering samt Iværksætteruddannelsen ved Infolinkkurser. 
 

 

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.