Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
 
 
 

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDEN FOR HERNING KOMMUNE

 

Herning - iværksætterbyen på heden

Du finder her på siderne de iværksættertilbud, der er til dig, hvis du planlægger start af egen virksomhed i Herning Kommune. 

 

I menuen til venstre kan du se hvilke informationer, du kan finde om det at være iværksætter i Herning. De fleste af siderne er ved at være klar, og vi arbejder benhårdt på at få det sidste på plads.

 

Selvom siderne her omhandler iværksætteri, skal vi da ikke undlade at ønske STORT TILLYKKE med FC Midtjyllands deltagelse i Champions Leauge. Det blev til absolut hæderlige præstationer mod Liverpool, Atalanta og Ajax. Heltene fra heden fik 2 uafgjorte kampe og det var svært. Men respekt for indsatsen.

 

Selve Herning by er jo mest kendt for Boxen, Messecenteret og den generalle iværksætterånd, der hersker i midtjylland.

 

Bydelen Birk

En del af Herning by, der er i en rivende udvikling er bydelen Birk . som ote kaldes Den Hvide By ved Herning. 2 uddannelsessteder, Aarhus Universitet, Handels- og IngeniørHøjskolen (AU-HIH) og TEKO og en hel del store virksomheder holder til i bydelen.

 

Men det er ikke "kun2 erhverv og uddannelse, der præger Birk. Birk er med sine mange smukke bygninger, kunstværker og landskaber absolut et besøg værd. 

 

HEART - Herning Museum of Contemporary Art , Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum, 

Cronhammers gigantskulptur Elia, skulturpark, Utzon huset og meget mere skaber en fantastisk verden i en bydel med mange iværksættere, der lejer sig ind i INNOVATORIUM som er et attraktivt miljø i Birk Centerpark.

 

 

Hvis du sætter kryds i "Gem Herning som min favorit", skal du ikke bruge tid på at finde kommunen på listen næste gang. Så kommer den automatisk frem når du besøger Startinfo.dk igen!

 

Velkommen til siderne for iværksættere i Herning Kommune

 

1.Iværksætterrådgivning i Herning kommune

 

Disclaimer… Denne side er ikke udarbejdet af Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande eller Herning Kommune. Fejl og mangler kan alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk. Kontakt os venligst, hvis du opdager noget, der mangler eller andre fejl.

 

#Herning #Sunds #Vildbjerg #Aulum #Kibæk #Gullestrup 


Siderne om iværksættertilbud i Herning Kommune præsenteres i samarbejde med Marketingklubben.

 

PARTNERE I 

HERNING

KOMMUNE:

 

 
Marketingklubben - hjælp til markedsføring på abonnement

 

 

 

 

 

Startinfo.dk ApS
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.