Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDEN FOR HERNING KOMMUNE

 

Du finder her på siderne de iværksættertilbud, der er til dig, hvis du planlægger start af egen virksomhed i Herning Kommune. 

 

I menuen til venstre kan du se hvilke informationer, du kan finde om det at være iværksætter i Herning. De fleste af siderne er ved at være klar, og vi arbejder benhårdt på at få det sidste på plads.

 

Selvom siderne her omhandler iværksætteri, skal vi da ikke undlade at ønske STORT TILLYKKE med FC Midtjyllands deltagelse i Champions Leauge. Og nu ved man så hvem de skal møde. Det bliver Liverpool, Atalanta og Ajax, som heltene fra heden skal konkurrere med. Og je, de første kampe viser det bliver meget svært. Men respekt for indsatsen. Vi tror på point i de sidste kampe.

 

Hvis du sætter kryds i "Gem Herning som min favorit", skal du ikke bruge tid på at finde kommunen på listen næste gang. Så kommer den automatisk frem når du besøger Startinfo.dk igen!

 

Velkommen til siderne for iværksættere i Herning Kommune

 

1.Iværksætterrådgivning i Herning kommune

 

Disclaimer… Denne side er ikke oprettet af Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande eller Herning Kommune. Fejl og mangler kan alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk. Kontakt os venligst, hvis du opdager noget, der mangler eller andre fejl.

 

 


Siderne om iværksættertilbud i Herning Kommune præsenteres i samarbejde med Marketingklubben.

 

PARTNERE I 

HERNING

KOMMUNE:

 

 
Marketingklubben - hjælp til markedsføring på abonnement

 

 

 

 

 

Startinfo.dk ApS
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.