Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
Du er her: Forside » KommuneGuide » Herning

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDEN FOR HERNING KOMMUNE

 

Herning - iværksætterbyen på heden

Du finder her på siderne de iværksættertilbud, der er til dig, hvis du planlægger start af egen virksomhed i Herning Kommune. 

 

I menuen til venstre kan du se hvilke informationer, du kan finde om det at være iværksætter i Herning. De fleste af siderne er ved at være klar, og vi arbejder benhårdt på at få det sidste på plads.

 

Selve Herning by er jo mest kendt for Boxen, Messecenteret og den generelle iværksætterånd, der hersker i midtjylland.

 

Og der leves til fulde op til byens ry i uddannelsesektoren.

 

"Bubbles" fra Herningsholm HHX og HTX, vandt intet mindre end verdensmesterskabet i entreprenørskab i juni 2021! 

 

I en nervepirrende finale var europamestrene fra HHX og HTX på Herningsholm oppe imod fem andre kontinentale vindere fra Afrika, Amerika, Stillehavsområdet, MENA og USA.


Christian Ørum, Nicklas Stokholm og Kevin Albin Jensen havde kvalificeret sig til VM ved først at vinde det danske mesterskab og derefter besejre flere end 355.000 deltagere fra 40 lande i det europæiske Company Programme.  

 

Bydelen Birk i Herning

En del af Herning by, der er i en rivende udvikling er bydelen Birk . som ote kaldes Den Hvide By ved Herning. 2 uddannelsessteder, Aarhus Universitet, Handels- og IngeniørHøjskolen (AU-HIH) og TEKO og en hel del store virksomheder holder til i bydelen.

 

Men det er ikke "kun" erhverv og uddannelse, der præger Birk. Birk er med sine mange smukke bygninger, kunstværker og landskaber absolut et besøg værd. 

 

HEART - Herning Museum of Contemporary Art , Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum, Cronhammers gigantskulptur Elia, skulturpark, Utzon huset og meget mere skaber en fantastisk verden. Bydelen rummer mange iværksættere, der lejer sig ind i INNOVATORIUM, der er et attraktivt miljø i Birk Centerpark.

 

Mange spændende iværksættere i Herning

Herning er jo en del kendt for tekstil industri og mange iværksættere, er dog også lidt inspireret af byens og egnens historie på den måde. En af de nyere og mere krative fortolkninger er iværksætteren Lars, der har etableret firmaet Kaffepuden.dk. Lars sælger sækkestol, puf, puder og mange andre spændende produkter af genbrugte Kaffesække. Se fx de flotte kurve produceret af lokal overskudstekstil og kaffesække.

  

Hvis du sætter kryds i "Gem Herning som min favorit", skal du ikke bruge tid på at finde kommunen på listen næste gang. Så kommer den automatisk frem når du besøger Startinfo.dk igen!

 

Velkommen til siderne for iværksættere i Herning Kommune

 

1.Iværksætterrådgivning i Herning kommuneGå til siden om iværksætterrådgivning i Herning

 

Disclaimer… Denne side er ikke udarbejdet af Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande eller Herning Kommune. Fejl og mangler kan alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk. Kontakt os venligst, hvis du opdager noget, der mangler eller andre fejl. 

#Herning #Sunds #Vildbjerg #Aulum #Kibæk #Gullestrup 


Siderne om iværksættertilbud i Herning Kommune præsenteres i samarbejde med Marketingklubben.

 

PARTNERE I 

HERNING

KOMMUNE:

 

 
Marketingklubben - hjælp til markedsføring på abonnement

 

 

 

 
Logo Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen iværksætterkursus

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.