Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Hillerød Kommune

 

C4 Iværksætterhus -> Få sparring på dit iværksætterprojekt

C4 er et moderne iværksætterhus med højt til loftet, gode faciliteter og stærke “kolleger” inden for iværksætteri og innovation. Her kan du finde svar på de spørgsmål og behov, som du vil mødes som erhvervsdrivende. Her er der mulighed for at skabe netværk og få sparring. I huset finder du også Erhvervshus Hovedstaden.

 

Du kan kontakte Mie Jørgensen fra C4 på tlf. 45 21 10 00 for at få mere information!

 

Du kan også besøge deres hjemmeside her!

 

Erhvervshus Hovedstaden

Erhvervshus Hovedstaden hjælper iværksættere i Hillerød Kommune

Som iværksætter i Hillerød Kommune kan du hente hjælp hos Erhvervshus Hovedstaden. Erhvervshus Hovedstaden tilbyder rådgivning til alle iværksættere i hele Region Hovedstaden. Du får her en sparringspartner, der giver dig kvalificeret og målrettet sparring på din virksomheds vækstpotentiale.

 

Deres konsulenter er uvildige, professionelle og målretter virksomhedes vækstplan efter din virksomheds behov og muligheder.

 

Erhvervshus Hovedstaden tilbyder iværksætterhjælp og vejledning til virksomheder fra 0-3 år samt før startere.

 

Der tilbydes Iværksætterintroer, som er en tre-fire timers workshop om basal forretningsudvikling, valg af virksomhedsform, grundlæggende salg og markedsføring etc. Disse vil løbende blive afholdt i hele hovedstadsregionen.

 

Men forbered dig gerne godt inden starten. Du kan bl.a. med fordel læse Startinfo's IværksætterGuide, så du er lidt forberedt.

 

Er du herefter klar til at gå videre, kan du kontakte Erhvervshus Hovedstadens Hotline på telefon 30 10 81 15 i tidsrummet 09.30 – 12.30 på alle hverdage. Du kan også sende en mail med spørgsmål til Ivaerksaetter@ehhs.dk.

 

Erhvervshuset tilbyder også 1:1 vejledningsforløb til dig, som har et cvr-nummer, et klart pitch, samt indledende markedserfaring. De individuelle vejledninger bruges ikke længere til afklaring af grundlæggende spørgsmål omkring moms, skat, virksomhedsform etc.

 


 

Next Step iværksætterpulje - få op til 25.000 kr. i tilskud

Hos Next Step puljen kan du som ret nyetableret iværksætter bruge til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Iværksætterpuljen understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt 

 

Læs mere her om NextStep Iværksætterpuljen!

 


 

IværksætterDanmark

Erhvervshusene er gået sammen om et nationalt program for iværksættere. Erhvervshus Hovedstaden står i spidsen for programmet.

 

Tjek vores arrangementskalender for at finde de udbudte kurser. Der udbydes både online forløb og events med fysiskfremmøde, typisk afholdt i København.

 

 


 

Iværksætter Danmark overtager og HIP Hovedstadens Iværksætterprogram lukker

Du har måske tidligere hørt om iværksætterprogrammet HIP og om workshops mv.? Det program er udløbet nu og erstattet af et nyt iværksætterprogram, som hedder Iværksætter Danmark. Se mere på hjemmesiden her!

 

 

 

 

  

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Hillerød
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.