Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Sønderborg Kommune

 

 

Sønderborg Iværksætter Service

 

Sønderborg iværksætter Service (SIS) er Sønderborgs Erhvervshus og din indgangsvinkel til livet som iværksætter i Sønderborg. SIS er en del af Sønderborg Vækstråd, og samarbejder med Sønderborg Kommunes Erhvervsservice, der har ansvaret for de mere kommunal eopgvaer som tilladelser mv.

 

SIS er stedet, hvor du på daglig basis kan møde konsulenter, der er klar til at hjælp dig eller kan formidle kontakt til netop den, du har brug for at tale med. SIS tilbyder en række af aktiviteter, der skal hjælpe dig som iværksætter. De afholder blandt andet en række caféer, der har til formål at give dig øgede kompetencer som iværksætter.  

 

Se deres hjemmeside her!

 

 

 

 

 

Informationsmøde hos Sønderborg Iværksætter Service

 

Hvert kvartal holder SIS et informationsmøde for iværksættere og selvstændige virksomheder. Her får du kendskab til de muligheder, som SIS kan tilbyde dig som iværksætter, og du møder andre ligesindede iværksættere, så du får mulighed for at netværke og høre om deres erfaringer.

 

 

 

 

 

 

Rådgiver Café hos Sønderborg Iværksætter Service

 

Den første torsdag i hver måned afholder SIS Rådgiver Café, hvor du kan møde professionelle rådgivere, der kan besvare dine spørgsmål. Du kan få gratis rådgivning og sparring, samtidig med at du kan snakke med andre iværksættere. Du kan blandt andet få rådgivning om regnskab, økonomi, it, sociale medier og marketing.

 

 

 

 

 

Netværks Café hos Sønderborg Erhvervs Service

 

Netværks Caféen er stedet, hvor du møder andre iværksættere. Du hører om en bred vifte af relevante emner for virksomhedsejere og iværksættere - eksempelvis ny teknologi, sociale medier, iværksættercases og meget mere. Caféen er åben for alle med interesse for iværksætteri - så uanset om du er iværksætter, studerende, opfinder eller om du bare har en interesse, er du velkommen i SIS’ Netværks Café.

 

 

 

 

 

Pitch Café hos Sønderborg Erhvervs Service

 

Den sidste torsdag i hver måned holder SIS en Pitch Café, hvor du kan komme og pitche din idé på 10 minutter foran et publikum, som består af kompetente erhvervsfolk, iværksætterkonsulenter og andre ligesindede iværksættere. Her får du feedback og sparring, så du ved præcis hvordan din pitch skal være, når du skal pitche den senere. Du kan få en masse gode tips, når de ser de andre iværksættere pitche deres idé, og du kan give dem kommentarer og indspark med på vejen. Det er en super god måde at forbedre din pitch på!

 

 

 

 

Iværksætterkursus: “Iværksætteri i praksis”

 

Går du rundt med en iværksætter i maven og drømmer om at starte egen virksomhed, kan det være en rigtig god idé at deltage i et iværksætterkursus. Det viser sig nemlig, at iværksættere, der har deltaget i et iværksætterkursus, har en langt højere “overlevelsesrate”, end iværksættere der ikke har.

 

Sønderborg Iværksætter Service tilbyder i samarbejde med Erhvervsakademi Sydvest (EASV) og Business College Syd (BCSyd) et iværksætterkursus, hvor du klædt godt til at starte livet som iværksætter. Kursusforløbet afsluttes af med kompetencegivende eksamen, der udløser 10 ECTS.

 

Det koster 1.000 kroner at deltage i kurset, hvilket også dækker mad og drikke alle kursusdage. Undervisningsmaterialet er gratis.

 

Du kan læse mere om iværksætterkurset her

 

 

 

 


 

Erhvervshus Sydjylland

 

Erhvervshus Sydjylland logo

Er du iværksætter i Sydjylland, har du mulighed for at få ekstra rådgivning og sparring hos Erhvervshus Sydjylland. Gennem et forløb hos Erhvervshus Sydjylland afklarer I i fællesskab dine udviklingsbehov - ofte ved brug af Væksthjulet. Rådgivningen hos Erhvervshuset er ofte målrettet mod den branche, som du er indenfor.

 

Erhvervshus Sydjylland har kontor i Vojens.


Du kan kontakte Erhvervshuset på tlf. 70 23 55 15, hvis du vil vide mere om deres sparring og de programmer, som de tilbyder. Du kan desuden besøge deres hjemmeside her.

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Sønderborg
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.