Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
 
 
 

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDERNE FOR KØBENHAVNS KOMMUNE

 

Som både hovedstad og Danmarks suværent største kommune, har København et kæmpe udbud af aktivteter og tilbud til dig som iværksætter. Der er gode rådgivningstilbud, netværks-aktiviteter, fysiske iværksættermiljøer, talrige events og en meget stor del af landets begivenheder foregår i byen. Her på Startinfo.dk kan du finde alle disse tilbud. 

 

I København finder du rigtig mange kontorfællesskaber eller kontorhoteller, med meget forskellige koncepter og naturligvis også med ret store prisforskelle. Her kan du finde et coworkingspace med næsten garanti for "naboskab" med andre iværksættere med samme ambitioner og interesser som dig. Vi har her på Startinfo.dk samlet en oversigt over iværksættermiljøer i København.

 

Hvis du som iværksætter i Københavns Kommune vil deltage i kurser og lign. kan Erhvervshus Hovedstaden hjælpe dig videre med din iværksætteridé. Ligeledes er der rigtig mange andr udbydere af kurser og events. Vi prøver at samle dem alle på listen her! 

 

Hvis du sætter kryds i "Gem København som min favorit", så skal du ikke bruge tid på at finde kommunen på listen næste gang.

 

København er også hovedstad for iværksætteri i Danmark med vildt mange tilbud til StartUps

 

Disclaimer… denne side udgives og opdateres ikke af Københavns Erhvervscenter, Erhvervshus Hovedstanden eller Københavns Kommune. Fejl eller mangler kan alene tilskrives redaktionen af Startinfo.dk. Kontakt os gerne, hvis du opdager noget der kan forbedres.

 

1.Iværksætterrådgivning i Københavns kommuneGå til siden om iværksætterrådgivning i København

 

  

 


Siderne om iværksætteri i København præsenteres i samarbejde med Green Click - Specialister i online marketing, Revision Limfjord - bogføring og revision, BOB Linkbuilding samt itn ∣ vision - software, salg og lagerstyring til webshops.

 

 

 

PARTNERE I

KØBENHAVNS KOMMUNE:

Revision Limfjord - bogføring og revision

 

ITN Vision Software til webshops

 

 

Få mere trafik fra Google, tjek dine muligheder med BOB Linkbuilding

 

 

 

 

 
Green Click Online Specialister i onlinemarketing, facebook og instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.