Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDERNE FOR KØBENHAVNS KOMMUNE

 

Vil du etablere egen virksomhed i København?

Som både hovedstad og Danmarks suværent største kommune, har København et kæmpe udbud af aktivteter og tilbud til dig som iværksætter. Der er gode rådgivningstilbud, netværks-aktiviteter, fysiske iværksættermiljøer, talrige events og en meget stor del af landets begivenheder foregår i byen. Her på Startinfo.dk kan du finde alle disse tilbud. 

 

Iværksættermiljøet i København er vokset betydeligt de seneste år, og byen er blevet en magnet for unge og ambitiøse iværksættere, der søger at starte deres egen virksomhed. København er kendt for sin innovative og dynamiske kultur, og iværksættermiljøet i byen er ingen undtagelse. 

 

København har længe været en by med en stærk iværksættertradition. Byen har en lang historie med succesfulde virksomheder og innovation, og den har altid været en hub for kreative og ambitiøse mennesker. I dag er iværksættermiljøet i København mere blomstrende end nogensinde før. 

 

I København finder du rigtig mange kontorfællesskaber eller kontorhoteller, med meget forskellige koncepter og naturligvis også med ret store prisforskelle. Her kan du finde et coworkingspace med næsten garanti for "naboskab" med andre iværksættere med samme ambitioner og interesser som dig. Vi har her på Startinfo.dk samlet en oversigt over iværksættermiljøer i København.

 

Hvis du som iværksætter i Københavns Kommune vil deltage i kurser og lign. kan Erhvervshus Hovedstaden hjælpe dig videre med din iværksætteridé. Ligeledes er der rigtig mange andr udbydere af kurser og events. Vi prøver at samle dem alle på listen her! 

 

Hvis du sætter kryds i "Gem København som min favorit", så skal du ikke bruge tid på at finde kommunen på listen næste gang.

 

København er også hovedstad for iværksætteri i Danmark med vildt mange tilbud til StartUps

 

Disclaimer… denne side udgives og opdateres ikke af Københavns Erhvervscenter, Erhvervshus Hovedstanden eller Københavns Kommune. Fejl eller mangler kan alene tilskrives redaktionen af Startinfo.dk. Kontakt os gerne, hvis du opdager noget der kan forbedres.

 

1.Iværksætterrådgivning i Københavns kommuneGå til siden om iværksætterrådgivning i København

 

  

 


Siderne om iværksætteri i København præsenteres i samarbejde med Lunar Bank, Revision Limfjord - bogføring og revision, BOB Linkbuilding, Qred Erhvervslån samt itn ∣ vision - software, salg og lagerstyring til webshops.

 

 

 

PARTNERE I

KØBENHAVNS KOMMUNE:

 


Web2sale tilbyder webshopløsninger til iværksættere
 

Lunar Bank tilbyder billig erhvervskonto til selvstændige.

 

 

 

 

 

 

 

FÅ BILLIGT OG HURTIGT EN ERHVERVSKONTO

 

Qred tilbyder erhvervslån til iværksættere i København

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ansøg om et erhvervslån 

 


Vil du starte egen virksomhed i Københavns Kommune? Måske vil Københavns Kommunes jobcenter bevilge et online iværksætterkursus.

 Få mere trafik fra Google, tjek dine muligheder med BOB Linkbuilding

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.