Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
Du er her: Forside » KommuneGuide » Langeland

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDERNE FOR LANGELAND KOMMUNE

 

Som iværksætter på Langeland  er der en flere tilbud, du kan gøre brug af.  I menuen til venstre kan de se hvilke informationer, du kan finde om det at være iværksætter i Langeland Kommune.

 

Langeland er jo som bekendt en smuk dansk ø beliggende i Det Sydfynske Øhav, kendt for sin naturskønhed, rige historie og kulturelle arv. Øens erhvervsliv er præget af en stærk landbrugssektor, som omfatter både traditionelle landbrug og moderne, økologiske bedrifter. Fiskeri spiller stadig en vis rolle, især i kystområderne.

I de senere år har iværksætteri og små virksomheder fået en betydelig opblomstring på Langeland. Øen tiltrækker kreative iværksættere inden for håndværk, kunst og turisme, som bidrager til en voksende økonomi og diversificering af det lokale erhvervsliv. Innovative projekter inden for bæredygtighed og miljøvenlige løsninger får også støtte, hvilket fremmer et grønt erhvervsklima. 

Turismen er en anden vigtig sektor på Langeland, med mange besøgende, der tiltrækkes af øens naturlige skønhed, historiske steder og rekreative muligheder som cykling, vandreture og sejlads. Sammen skaber disse elementer en dynamisk og fremtidsorienteret erhvervskultur på Langeland, hvor tradition møder innovation.


 

Velkommen til iværksættersiderne om Langeland Kommune

  

1.Iværksætterrådgivning i Langeland kommuneLink til iværksætterrådgivning i Langeland Kommune

 


Hvis du sætter kryds i "Gem Langeland som min favorit", skal du ikke bruge tid på at finde kommunen på listen næste gang.

 

Disclaimer… Denne side er ikke etableret af Turist- og Erhvervsforeningen Langeland eller Langeland Kommune. Fejl og mangler kan alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk. Kontakt os venligst, hvis du opdager noget, der mangler eller andre fejl.

 

#Langeland #Rudkøbing #Strynø #Tranekær #Lohals #Spodsbjerg 

 

 

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.