Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDEN FOR LEMVIG KOMMUNE

 

Kommunen i det nordlige Vestjylland, som udover hovedbyen Lemvig, hvor ca. en tredjedel af kommunens borgere bor, også rummer byer som bla Thyborøn, Nørre Nissum og Harboøre. Lemvig er nabokommune til Struer Kommune mod øst, Holstebro mod syd, Limfjorden ( Nissum Bredning) mod nord og mod vest ...”Wejsterhawet”

 

Bovbjerg Fyr i Lemvig Kommune

 

Er du til åbne vider og elementernes rasen, så får du fuld valuta for pengene i Lemvig Kommune. Her er frit udsyn, himmel, hav, bølgebrus og blæst... Og så er der en særlig mentaliteten eller kultur om man vil i Lemvig. Det er som om, at der hersker en helt særlig stemning af : ”Der er ikke noget, der ikke kan lade sig gøre”, så ”vi klarer os selv med vilje og evne”.

 

Lemvig Kommune er m.a.o. et rigtigt godt eksempel på Produktionsdanmark, hvor man får tingene gjort uden omsvøb. Kendetegnende for mange af egnens virksomheder er, at de er opstået med en enkelt iværksætter, som er begyndt hjemme i garagen. Hen ad vejen har det så udviklet sig til et solidt firma - en rigtig Vestjysk virksomhed. Karakteristisk er det da også, at specialiserings- såvel som overlevelsesraten for virksomhederne i Lemvig Kommune er høj. Nøglebegreber som: opfindsomhed, flid, handelstalent, selvbevidsthed, arbejdsomhed og ønsket om selvbestemmelse er centrale i den vestjyske selvforståelse, og netop de værdier kendetegner ofte Lemvigegnens virksomheder.

 

Udover industrien er de de primære erhverv dominerende i Lemvig. Et vigtigt centrum for fiskeri er havnen i Thyborøn, og her finder man også fiskerirelaterede virksomheder som forarbejdning, auktion, skibssmedier og værftsfaciliteter. I Thyborøn ligger tilmed Danmarks eneste Fiskeriskole, hvor man udbyder uddannelser, kurser og efteruddannelse inden for de blå erhverv.

 

Kunne du få lyst til at blive iværksætter i Lemvig Kommune, og dermed blive en del af en egn som emmer af at “her får vi tingene gjort”? Så begynd her på Startinfo's sider om Lemvig, og husk at sætte kryds i feltet “Gem Lemvig som min favorit”.

 

 

Disclaimer… Denne side er ikke lavet af StartVækst Lemvig eller Lemvig Kommune. Fejl og mangler kan alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk. Kontakt os venligst, hvis du opdager noget, der mangler eller andre fejl.

 

 

Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.