Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Lokale iværksættere i Faaborg-Midtfyn

 

Her på Startinfo dyrker og hylder vi iværksætteriet, i alle dets variationer og afskygninger både her i Aalborg kommune og i resten af landet.

 

Derfor har vi valgt med jævne mellemrum at præsentere forskellige iværksætterhistorier fra det virkelige liv. Historier om ganske almindeligt ualmindelige iværksættere . Denne artiklen handler om DECO Farver i Ringe i Faaborg Midtfyn Kommune.

 

DECO Farver er kendt fra programmet Løvens Hule, hvor Brian og Jesper lykkedes med at tiltrække en rekord stor investering.

 

DecoFarver i Ringe tiltrækker 2,7 mio. kr. fra Løvens Hule.

  

Fakta: Brian Dennis Jensen og Jesper Laursen er iværksætterne bag DecoFarver.dk

Firmanavn: DECO Farver ApS

Indehavere: Brian Dennis Jensen og Jesper Laursen

Adresse: Gørtlervej 8, 5750 Ringe

Fysisk butik: Bogensevej 64, 5270 Odense N

Telefon: 60 56 57 50

E-mail: kundeservice@decofarver.dk
Hjemmeside: https://decofarver.dk/

Facebook: https://www.facebook.com/decofarver.dk/ 

Instagram: https://www.instagram.com/decofarver.dk/?hl=da 

Pintrest: https://www.pinterest.dk/decofarver/_created/ 

 


Brian og Jesper deltog med succes i Løvens Hule.

Malingsvirksomheden DecoFarver.dk i Ringe takkede ja til en investering på 2,7 millioner kroner i DR-programmet Løvens Hule. Tre af løverne - Jacob Risgaard, Mia Wagner og Jan Lehmann - investerede hver 900.000 kroner. Pengene skal blandt andet bruges på at få DecoFarver.dk til at vokse endnu mere.

 

 

DecoFarver er en iværksættersucces, og deres webshop sælger maling til hele landet

 

Venskab førte til fælles virksomhed

Virksomheden er etableret i 2013 af barndomsvennerne Brian Dennis Jensen og Jesper Laursen. De 2 iværksættere etablerede virksomheden DecoFarver.dk, hvor de har specialiseret sig i at sælge maling fra egen webshop til lave priser og med en kort leveringstid.

 

Jesper Laursen, som selv har en fortid som ansat i en malerbutik, og Brian Dennis Jensen havde en drøm om at starte en webshop, og da de begge kunne se, at der ikke blev solgt ret meget maling på nettet tilbage i 2012, var der ikke langt til etableringen af det, der i dag er Danmarks største specialiserede e-butik på området.

 

Virksomheden er vokset kraftigt over årene, og forhandler de kendte mærker: Beck & Jørgensen, Jotun, Caparol, Junckers, Guldberg, Skovgaard & Frydensberg, Spekter m.fl.

 

I 2014 etableres egen butik/lager i Odense, som supplement til webshoppen og den fysiske butik i Ringe. I sep. 2020 besluttede man at lukke den fysiske butik i Ringe, da den udgjorde en så lille del af omsætningen, 

 

Ud over den fysiske butik i Odense har DecoFarver planer om at etablere fysiske butikker i landets Aarhus, Aalborg og København.

 

DecoFarver har fysisk butik i Odense og driver WEB shoppen decofarver.dk

 

Men DecoFarver har fortsat adresse i Ringe på Midtfyn. Og her sidder firmaets medarbejdere klar ved mail, chat og telefon, så kunder kan få den bedst mulige service ved deres køb af maling og tilbehør online.

 

De tre løver blev i programmet blandt andet præsenteret for DecoFarver.dk’s imponerende vækst. Og så tiltalte DecoFarvers store ambitioner om at tage endnu større markedsandele på det danske marked samt udvide til nye markeder på sigt Løverne.

:

Kombinationen af veluddannet fagpersonale, der kan rådgive kunderne, og en prispolitik, der er meget svært for konkurrenterne at slå, gør, at vi står med en gylden mulighed for at blive en endnu større forretning.", siger Jacob Risgaard fra Coolshop på vegne af Løverne.

 

#startupdk #iværksætter #ringe #decofarver #faaborg-midtfyn

 

 

 
3. Arrangementer og events i Faaborg-Midtfyn5. Faaborg-Midtfyn Kommune og andre myndigheder
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.