Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDEN FOR MORSØ KOMMUNE

 

Hvad sker der på Mors? Det korte svar må være - ikke så lidt endda. Mors er nemlig helt sin egen. 367 km2 og ca 20000 indbyggere og Limfjordens største ø. Selv UNESCO’s har fået øje på Mors og sat området Hanklit på sin verdensarvsliste.

 

Mors er helt enestående natur, der gemmer på 55 millioner års historiefortællinger, men også så meget mere og andet end forsteninger og fossiler.

 

Vidste du fx at Morsø er landets første gigabit-kommune med lynhurtigt internet? Fossiler og digital infrastruktur i verdensklasse = Morsø i en muslingeskal.

 

Apropos muslinger, så er “Den Gyldne Musling” navnet på Morsø Erhvervsråds iværksætterpris. Prisvinderen fra 2018 Marianne Korsgaard sætter ord på: “Her er både kommune og Erhvervsråd virkelig på stikkerne, når det gælder om at at hjælpe én igang”

 

Kunne du fristes af at drive virksomhed på Mors, så gå igang her på Startinfo.dk. Husk at sætte kryds i “Gem Morsø Kommune som min favorit”.

 

Morsø er et fint sted for iværksættere, hvor et aktivt erhvervsråd bakker op om de nye virksomheder.

 Disclaimer… den side er ikke lavet af Morsø Erhvervsråd eller Morsø Kommune. Evt. fejl, mangler mv. kan alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk. Kontakt os venligst, hvis du opdager noget der mangler eller andre fejl.

 

Denne side om iværksætteri på Mors er støttet af Revision Limfjord - bogføring og revision og Vizuall Reklame og Webbureau samt Mand&Bil - netværk for håndværkere og handymen.

 

PARTNERE

I MORSØ KOMMUNE:


Vizuall Reklame & Webbureau i Thisted 

 

 

 

Revision Limfjord - bogføring og revision

 

Link til mand og bil netværk for selvkørende arbejdskraft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Startinfo.dk
Rubjergvej 67, Lønstrup, 9800 Hjørring
Strandvejen 16, 9000 Aalborg
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.