Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
 

Netværk for Iværksættere i Roskilde

 

Dansk NetværkDansk Netværk i Roskilde netværk for soloselvstændige

Dansk Netværk i Roskilde netværk for soloselvstændige. Vi er et netværk med central placering i Roskilde, og derfor også let at komme til fra andre kommuner – alle er velkomne. Netværket består af soloselvstændige ildsjæle, som hjælper hinanden med udfordringer, udveksling af erfaringer og feedback på de ideer, man som selvstændige får i hverdagen. Tonen er uformel og vi er ikke et decideret salgsnetværk, men har for øje at sparre med hinanden, opbygge gode relationer og deraf anbefalinger.

 

Netværket mødes en gang om måneden kl. 18-21 på Cafe Korn i Roskilde og spiser aftensmad sammen. Efter maden følger vi en dagsorden med præsentationer, indlæg og forskellige temaer. Vi kan bl.a. nævne, at vi træner elevatortaler, at man kan komme i den varme stol, vi deler vores succeshistorier, laver workshops hvor alle deltager aktivt, giver feedback på ideer, hører hvor det er gået siden sidst og generelt laver vidensdeling.

 

Det koster ikke noget at være medlem af Dansk netværk, da det er lysten til at mødes, der driver netværket – der skal dog betales for maden.

 

Læs mere på Facebook om Dansk Netværk!

 

 

 

 

 
3. Arrangementer og events i Roskilde5. Roskilde Kommune og andre myndigheder
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.