Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Netværk for Iværksættere i Vordingborg

 

I Vordingborg Kommune har man et netværk for iværksættere og mindre virksomheder, kaldet Mikrovirk.

 

Netværket har egen hjemmeside. Link til Mikrovirk.dk


Har du en mindre virksomhed så er MikroVirk en god adgang til sparring, netværk og til at skabe succes for dig selv og sammen med andre. Her kan du møde andre lokale iværksættere inden for alle typer brancher samt deltage gratis i oplæg, foredrag og workshop sammen med andre iværksættere. Det eneste krav er, at du har et CVR-nummer i Vordingborg Kommune, og at du har mellem 0-10 ansatte i din virksomhed.  

 

Som selvstændig kan man ofte opleve, at man føler sig meget alene: I modsætning til livet som lønmodtager har man ingen kolleger at vende faglige spørgsmål med, og der er mange ting, man skal have styr på – eksempelvis regnskab, salg og markedsføring Ved at være med i et netværk for iværksættere opnår du et fagligt fællesskab, hvor du kan udveksle viden og erfaringer med andre iværksættere. I MikroVirk møder du andre, der står med de samme udfordringer som dig, og I kan hjælpe hinanden med inspiration til nye forretningsområder, indtjeningsmuligheder og løsning af opgaver.

 

Netværket mødes ca. en gang om måneden fra kl. 19-21, hvor der er et specifikt tema på dagsordenen. Det kan fx handle om markedsføring på Facebook og networking. Møderne giver dig faglige input, og samtidig møder du de andre til sparring og erfaringsudveksling.

 

 

 

 
3. Arrangementer og events i Vordingborg5. Vordingborg Kommune og andre myndigheder
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.