Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
Du er her: Forside » KommuneGuide » Silkeborg

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDEN FOR SILKEBORG KOMMUNE

 

Silkeborg er den kommune i Danmark der har mest skov og flest søer. Men ud over at være Danmarks Outdoor hovedstad er Silkeborg også kunstby, jazzby og bilernes by. Og så er Silkeborg kommunen, der om nogen har iværksætteri og virkelyst som en central del af sit DNA. Hjejlen, verdens ældste dampskib er faktisk bygget af Silkeborgs første iværksætter papirfabrikanten Michael Drewsen. I 1844 etablerede han en papirfabrik ved Gudenåen, og blev dermed Silkeborgs grundlægger.

 

Idag trives pionerånden stadig i bedste velgående, og kommunen har udviklet sig til at være et kraftcenter for innovation og iværksætteri i Østjylland. I Silkeborg skabes der procentvis flere arbejdspladser end på landsplan, og kommunen har nu det største antal gazeller (hurtigt-voksende virksomheder) i Region Midtjylland udenfor Aarhus. Faktisk er næsten hver tiende ansat i en virksomhed, der har mindre end 10 år på bagen. Erhvervsstrukturen er alsidig og rummer flere styrkepositioner. I Silkeborg har man især mange virksomheder inden for elektronik-, jern- og metal-, tekstil- og beklædnings- samt træindustrien. Og kommunen kan da også prale af at ha’ Danmarks største erhvervsforening!

 

Er du nysgerrige på hvordan du kommer godt fra start i Silkeborg, så er der masser af inspiration at hente her på Startinfo. Sæt kryds i feltet “gem Silkeborg som min favorit”, og du er allerede godt igang.

 

 

Velkommen til siderne om Iværksætteri i Silkeborg Kommune

 

Disclaimer… Siden her og de efterfølgende sider om iværksætteri i Silkeborg Kommune er ikke oprettet af BusinessSilkeborg eller Silkeborg Kommune. Fejl eller mangler kan alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk. 

 

 1.Iværksætterrådgivning i Silkeborg kommuneLink til iværksætterrådgivning i Silkeborg

 

 

Siden om iværksætteri i Silkeborg Kommune præsenteres i samarbejde med Marketingklubben, Iværksætteruddannelsen og Lunar Bank.

 

 

#Silkeborg #Kjellerup #Sejs #Svejbæk #Virklund #Them #Ans

 

 PARTNERE I SILKEBORG KOMMUNE:

 

 

 

 

Marketingklubben - hjælp til markedsføring på abonnement

 

 

 

 

 

 

 

FÅ BILLIGT OG HURTIGT EN ERHVERVSKONTO

 

Lunar Bank tilbyder billig erhvervskonto til selvstændige.

 Logo Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen iværksætterkursus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.