Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
MENU

3 tips til en bedre nattesøvn som iværksætter

Dårlig nattesøvn er desværre blevet en normal ting for mange mennesker i dag, og resultatet bliver, at vi er alt for mange, der ikke har det nødvendige overskud i løbet af dagen som følge af for dårlig eller for lidt søvn. Har man været til diverse netværksarrangementer, så hører man ofte, at dette især er tilfældet blandt iværksættere. Dårlig søvn som følge af lange arbejdsdage og store beslutninger, der rumsterer i hovedet, kan ofte være med til at forværre nattesøvnen.

Der kan være mange årsager til, hvorfor vi ikke sover godt om natten, og det kan dertil være meget individuelt, hvorfor nogle sover dårligt én nat og bedre en anden. Uanset hvad, fortjener vi alle en god nats søvn, og herunder har vi samlet tre gode råd til, hvorledes du selv kan være med til at forbedre din nattesøvn. Det er naturligvis vigtigt at være opmærksom på, at vi alle har forskellige behov for vores søvn og det er dermed essentielt at tænke følgende gode råd ind i en sammenhæng, hvor det giver mening for dig og dine personlige behov.

 

1.      Forbered din krop på at sove med faste rutiner

For at kunne sove bedre om natten, er det vigtigt, at vores kroppe også er indstillede på at skulle falde i søvn. Tit og ofte kan vi komme til at overstimulere vores kroppe ved at benytte os af elektroniske enheder med skarpt lys, lige inden vi falder i søvn. Måske kender du til rutinen med lige at se lidt fjernsyn og derefter kigge på din mobil, inden du skal i seng. Her anbefales det, at du mindst en halv time før sengetid ikke tager disse skærme med skarpt lys i brug men i stedet læser en god bog eller andet, der virker afslappende og kan berolige din krop efter en lang dag. Med faste og beroligende rutiner vil din krop være indstillet på at skulle sove, og du vil som resultat have nemmere ved at falde i søvn hurtigere.

 

2.      Kreer et roligt sovemiljø

Når du først har gjort det til en sund rutine at lægge mobilen og tabletten fra dig, inden du skal sove, kan det også virke positivt for din nattesøvn at kreere en rolig atmosfære der, hvor du sover. Dette kan lade sig gøre på flere forskellige måder, men mange oplever dog, at det giver en vis ro for dem, inden de skal sove, hvis de befinder sig på et soveværelse, der ikke er præget af forstyrrende elementer. Indretter du derfor dit sovemiljø i rolige farver og uden for mange pyntegenstande, kan det altså være med til at skabe den nødvendige ro for at kunne falde i søvn om aftenen.

 

 Nattesøvn er vigtigt for iværksættere

 

3.      Invester i sengetøj der møder dine behov

Vores sidste gode råd herfra er at investere i noget sengetøj, der møder dine behov for et behageligt sovemiljø. Mange gange kan den store synder i en dårlig nattesøvn være vores sengetøj, simpelthen fordi det ikke er behageligt, irriterer vores hud eller ikke er åndbart. I denne forbindelse kan vi anbefale et bambus lagen fra Hugged, der vil have en blød og behagelig overflade, virke antibakterielt grundet dens åndbare kvaliteter og som derved ikke vil skabe irritationer for dig og din hud. Et godt lagen, der møder dine behov, kan være med til at skabe de helt rette forudsætninger for, at du kan sove godt om natten.

 

.

 

Artikler om iværksætteri skrevet af samarbejdspartnere

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.