Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

IværksætterGuide

 

Velkommen til Hans Peter Wolsings Iværksætter Guide.

Her kan du ikke læse ALT om at starte egen virksomhed - men det er godt nok tæt på. Startinfo's iværksætterguide baserer sig på mere end 30 års erfaring med iværksætteri. I den periode har jeg rådgivet mere end 3.000 iværksættere, været dommer i utallige konkurrencer om innovation og iværksætteri, været med i nationale og regionale ekspertpaneler og været censor på uddannelser med iværksætteri på skemaet. Og måske vigtigst af alt har jeg selv etableret 4 virksomheder.

 

Det er således ikke kun teori, jeg stiller til rådighed for dig!

 

Jeg har været der selv, og er det sådan set endnu. Jeg har stiftet CVR nummer, oprettet kassekredit, bogfører momsregnskab, sælger, laver samarbejde med andre, markedsfører mit firma, slås med SEO bøvl på Google og tab på debitorer (!)   

 

Jeg bestræber mig på at beskrive det vigtigste du har brug for at vide, og på en måde så det er forståeligt og letlæst. Og jeg står inde for det jeg skriver! Det er ikke kunstig intilligens, der finder et svar i en fart. Men et rigtigt menneske bag. 

 

Så lad os komme i sving med at give DIG Startinfo... 

 

Vælg mellem de 3 dele af Startinfo's Iværksætterguide, der passer bedst på din situation lige nu:

 

Hvad er en iværksætter? Og hvad betyder det "at sætte noget iværk?"

Definitionen på en iværksætter er en person, der skaber noget nyt, En der tager inititativ. Man bruger også en gang i mellem ordene igangsætter eller entreprenør. Det sidste er en lidt dårlig oversættelse af det engelske ord Entrepreneur, som betyder iværksætter og ikke en der graver, støber sokler, bygger mv.

 

Der kan være mange forskellige versioner af at være iværksætter. I Startinfo's tankegang er iværksættere - altså vores målgruppe for hjemmesiden - personer der vil etablere egen virksomhed som bi- eller hovedbeskæftigelse. Her til kommer personer, der driver en mindre nyere virksomhed typisk op til en 3-4 år gammel. Vi skriver derfor til jer: Iværksættere, der vil starte eller lige har startet jeres egen virksomhed!

 

Man kan også være social iværksætter. lokal ildsjæl og meget mere, men det er som sagt ikke målgruppen for vores hjemmesiden. Jeg har selv på frivillig basis arbejdet som en slags social iværksætter med etablering af friskole, børnehave, idrætshal og friplejehjem. Det sidste lykkedes ikke, mens de andre "virksomheder" eller institutioner er i god gænge. Og det er fint nok, men bare en anden slags iværksætteri end det der er formålet med portalen her.

 

God fornøjelse med din nye virksomhed.

 

/Hans Peter Wolsing

 

 

Populære sider på Startinfo.dk:

 

-> Hvordan får jeg et CVR nummer?

 

-> Hvad vil det sige at blive selvstændig?

 

-> Start virksomhed på dagpenge

 

-> Hvad skal mit firma hedde?

 

-> Anpartsselskab ApS

 

-> Forretningsplan for iværksættere

 

-> Interessentskab I/S

 

-> Regnskab

 

-> Iværksætterådgivning i København 

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.