Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDEN FOR AALBORG KOMMUNE

 

Aalborg har ambitioner om at være Danmarks iværksætterby nr. 1. Man er ret godt på vej!

 

Limfjordsbyen, Nordjyllands hovedstad og Danmarks 3. største kommune. Aalborg har meget at byde på, når det drejer som om iværksætteri.


Samtidigt en by og en kommune som har undergået en gigantisk transformation fra industri- og arbejderby til kreativ videns-, studie-, kultur- og ... iværksætterby.

 

Engang var den kendt som byen med de rygende skorstene og store industrivirksomheder som Aalborg Portland og C.W. Obels Tobaksfabrik, Aalborg Værft og De Danske Spritfabrikker. Virksomheder, som for størstedelens vedkommende hører fortiden til. Idag er Aalborg dog genfødt fuld af dynamik, især indenfor erhverv med vækst og innovation i højsædet. Hele 9000 virksomheder har base i Aalborg, hvoraf en ikke uvæsentlig del kan prale af et temmelig friskt CVR-nummer. Og aldrig før har så mange mennesker haft deres arbejdsplads i Aalborg.

 

Startinfo’s ambition om at være uofficiel Danmarksmester i overblik på iværksætterområdet giver for alvor mening her. I Aalborg Kommune findes nemlig et væld af tiltag rettet mod iværksættere med kreative iværksættermiljøer og talrige muligheder for sparring og rådgivning.

 

Hvert år vokser Aalborg med ca 1.000 nye virksomheder. Skal du være med, så må det gode råd være - råd! Tag imod rådgivning, det øger din virksomheds chance for overlevelse markant. I Aalborg har man forresten en af landets højeste overlevelsesrater for iværksættere.

 

Sæt kryds i “Gem Aalborg Kommune som min favorit” og gå på opdagelse her på Startinfo. Der er gode rådgivningstilbud, netværksaktiviteter, fysiske iværksættermiljøer, et blomstrende iværksættermiljø for studerende og meget mere. 

 

 

 

Disclaimer… den side er ikke oprettet af Business Aalborg eller Aalborg Kommune. Evt. fejl, mangler mv. kan alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk. Kontakt os venligst, hvis du opdager noget der mangler eller andre fejl.

 

 

Denne side om iværksætteri i Aalborg er støttet af Infolinkkurser, Boxit Felxoffice, LegalUp, Dansk Revision - Aalborg, samt Mand & Bil - netværk for selvstændige handymen og håndværkere.

 

PARTNERE I AALBORG KOMMUNE: 

 

Logo Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen

 Link til Dansk Revision, Aalborg

 

 

Link til Boxit Flexoffice kontorhotel Aalborg

 Link til LegalUp

 

 

 

Link til mand og bil netværk for selvkørende arbejdskraft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Startinfo.dk
Rubjergvej 67, Lønstrup, 9800 Hjørring
Strandvejen 16, 9000 Aalborg
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.