Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
MENU

Giv din virksomhed en kapitalindsprøjtning med afbetaling

 

Hvis banken ikke vil være med - og det vil den sjældent, når der er tale om nystartede iværksættere med et begrænset budget - så er der heldigvis hjælp at hente andre steder. Ved at tænke lidt alternativt, kan du nemlig bruge dine surt optjente penge på den bedst mulige måde i din virksomhed.

 

Afbetaling giver luft i budgettet

Det kan måske virke besynderligt, at du som iværksætter kan få flere penge til at skyde i din virksomhed ved at vælge afbetaling, men der er faktisk noget om snakken.

 

Finten er at vælge afbetaling af det, som du allerede har planer om at købe til din virksomhed. Det kan for eksempel være inventar, elektronik eller produktionsudstyr. Hvis du køber den slags nødvendigheder med fordelagtige afbetalingsaftaler, kan du i stedet bruge din opsparing eller anden kapital, du har til rådighed, på en kapitalindsprøjtning i virksomheden.

 

Kort sagt: hvis du havde planer om at bruge 15.000 kroner på et skrivebordsmiljø og en ny computer, kan du med fordel købe på afbetaling og dermed betale et overkommeligt beløb hver måned de næste 24 måneder og i stedet bruge de 15.000 kroner på at booste salget i din virksomhed.

 

Du kan finde et samlet overblik over alt det, du kan købe på afbetaling, her: https://afbetalt.dk/

 

Afbetaling kan frigøre likviditet til drift og indskud i din virksomhed

 

Brug penge på markedsføring og SEO

At skyde penge i virksomheden er ikke nogen dum idé. Det ved du formentlig allerede, uanset om du har været i gang i få uger eller flere år. Pengene kan give likviditet, men de kan også bruges på at få virksomheden ud over stepperne i form af markedsføring og SEO.

 

Især som nystartet virksomhed er markedsføringsbudgettet værd at prioritere. Du kan ikke sælge, før du bliver fundet. Noget af det, nye iværksættere har svært ved at finde penge til, er markedsføring og SEO - men det er også helt afgørende at bruge penge på for at få gang i hjulene.

 

Markedsføring sikrer, at folk opdager dig via reklamer og SoMe. SEO sikrer en mere organisk tilgang til din hjemmeside, hvor du rangerer godt på de ønskede søgeord på Google. Har du ikke selv forstand på markedsføring og SEO, er det en god idé at betale for hjælpen for at få virksomheden ud i rampelyset. Jo hurtigere, des bedre.

 

Tilbyd dine kunder at købe på afbetaling

Selvom det som iværksætter er en god finte selv at købe på afbetaling for at frigive penge til andre ting i virksomheden, er det en mindst lige så god idé at tilbyde kunderne en afbetalingsløsning, når de handler hos dig.

 

Måske dine kunder ikke lige har kontanter til at købe dit produkt eller din ydelse, men ellers gerne vil handle. Denne gruppe kunder kan du sikre ved at have en afbetalingsløsning på din webshop. Ifølge ViaBill øges den gennemsnitlige ordreværdi med 33%, og konverteringsraten med 18%, når der tilbydes afbetaling som betalingsløsning. Det er da til at tage og føle på.

 

De mest almindelige afbetalingsløsninger, du som webshop kan vælge, er:

  • ViaBill
  • Anyday
  • Klarna

 

Da de hver især tilbyder forskellige afbetalingsløsninger, kan du også med fordel samarbejde med flere.

 

 Artikler om iværksætteri skrevet af samarbejdspartnere

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.