Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
 
 
 

Arrangementer og events for iværksættere i Aalborg 

 

PARTNERE i AALBORG KOMMUNE:

 

 BOXIT Flexoffice kontorfællesskab i Aalborg

 

Dansk Revision Aalborg Marianne Bæk  Green Click Online Specialister i onlinemarketing, facebook og instagram  Logo Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen iværksætterkursus 
 Marketingklubben - hjælp til markedsføring på abonnement ITN Vision Software til webshops      

 

november
30
2021

AALBORG: Har jeg en god iværksætter-idé?


/_upload/05102019131527_975422255_0000.jpgDe fleste af os har prøvet at få ”verdens bedste idé” for derefter (til stor forbavselse) at finde ud af, at idéen faktisk ikke var så god eller gennemtænkt alligevel.

Undersøgelser viser, at langt de fleste ”gode idéer” må lukke, da der alligevel ikke var et behov i markedet.

Dette behov, eller mangel på samme, kan vi heldigvis undersøge relativt nemt ved at følge en metodik og en række værktøjer. Det betyder med andre ord, at du hurtigt kan teste din gode idé og dermed finde ud af, om den rent faktisk holder. Dette er vigtigt for iværksættere, men også etablerede virksomheder, der ønsker at teste nye koncepter, markeder mm.

Oplægget giver dig inspiration og konkrete værktøjer til, hvordan du tester din idé, og du vil se eksempler på, hvordan du kan gå fra idé til salg på kun få uger.

Dagens oplægsholder
Christian Fuglsang ser ikke sig selv som iværksætter, men som en der elsker ”at sætte i værk”. Dette gen har han gennem en årrække stimuleret som selvstændig erhvervsdrivende. Christian har haft berøring med en række forskellige brancher og har solgt alt fra apps, hjemmesider, og PR-ydelser til nødder, te og skamler af pap. Derudover underviser Christian alt fra folkeskoler til store danske virksomheder om entreprenørskab.

30-11-2021 15:15
StartUp Café Aalborg, C. A. Olesens Gade 4, stuen, 9000 Aalborg
Business Aalborg og StartUp Café Aalborg

december
7
2021

AALBORG: Facebook Ads for begyndere


/_upload/05102019131635_975422255_0000.jpgKom med på et kig ind i maskinrummet og bliv klogere på de oceaner af muligheder, som befinder sig på Facebooks annonceplatform.

Emil Nissen guider dig hele vejen fra den tekniske opsætning til eksekvering af kampagnerne, så du får mulighed for at ramme dine kunder helt præcist med de rette budskaber.

Til oplægget kigger vi på, hvordan du helt konkret sætter en kampagne op, mens vi dykker ned i tankegangen bag Facebook-annoncering, som er mindst lige så vigtig, som det at sætte selve kampagnen op.

Oplægget er interessant for dig, der er nybegynder i Facebook Ads, og som gerne vil lære, hvordan du bruger dine penge bedst muligt. Du sidder måske allerede og annoncerer i blinde og er usikker på om det du gør rent faktisk fungerer. Det får du styr på efter dette oplæg.

Dagens oplægsholder
Emil Nissen har specialiseret sig inden for annoncering på Facebook, Instagram og Google og er desuden autodidakt inden for hjemmesideopbygning. Med en stærk forretningsforståelse og ekspertviden inden for onlineannoncering har han hjulpet et utal af kunder med at skalere deres forretning – nationalt og internationalt. Emil er uddannet markedsføringsøkonom, men hans ekspertise kommer på baggrund af utallige kurser, startups og mentorer.

Emil har en god forretningsforståelse for iværksætteriet, da han selv har startet tre webshops imens han studerede.

07-12-2021 15:15
StartUp Café Aalborg, C. A. Olesens Gade 4, stuen, 9000 Aalborg
Business Aalborg og StartUp Café Aalborg

december
14
2021

AALBORG: Google-markedsføring best practice 2022


/_upload/05102019131527_975422255_0000.jpg2021 nærmer sig sin afslutning, og derfor er det oplagt at tage et kig tilbage på året, der er gået i Google-land.

Google Ads og SEO: Hvilke muligheder skal du være særligt opmærksom på? Hvilke faldgruber skal du undgå? Og hvordan tager du din markedsføring på Google til næste niveau?

Google-specialisterne Victor Lind og Frederik Stenbjerg fra LAZZAWEB har gjort sig masser af erfaringer i 2021, og nu vil de dele best practice med dig, så du kan styrke din markedsføring i 2022.

Du bliver klogere på:

Hvordan man bruger Google Ads til at skabe vækst for ens virksomhed
Hvad man skal være opmærksom på, når man laver annoncer
Hvordan man lægger den bedste strategi for at rangere organisk på nøglesøgeord
Hvilke parametre Google rangerer din hjemmeside på
Oplægget er for begyndere eller let øvede inden for marketing på Google.

14-12-2021 15:15
StartUp Café Aalborg, C. A. Olesens Gade 4, stuen, 9000 Aalborg
Business Aalborg og StartUp Café Aalborg
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Aalborg4. Netværk for Iværksættere i Aalborg
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.