Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Arrangementer og events for iværksættere i Aalborg 

(klik på overskriften for det arrangement eller kursus, du gerne vil læse mere om) 

 

PARTNERE i AALBORG KOMMUNE:

 

Dansk Revision Aalborg Marianne Bæk 

BOXIT Flexoffice kontorfællesskab i Aalborg 

Logo Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen iværksætterkursus 
 Marketingklubben - hjælp til markedsføring på abonnement ITN Vision Software til webshops  Qred tilbyder erhvervslån også til iværksættere fra Aalborg  Web2sale tilbyder webshopløsninger til iværksættere  

 

juni
13
2023

AALBORG: Økonomiske tips og tricks til iværksættere


/_upload/05102019131527_975422255_0000.jpgIværksættere bombarderes med gode råd, tips og tricks både før, under og efter opstart – ofte fra velmenende revisorer, advokater, bankfolk og øvrige rådgivere. Men hvilke økonomiske tips, tricks og gode råd er egentlig vigtigst at få med fra start?

Torben Toft Kristensen er statsautoriseret revisor med over 25 års erfaring i at hjælpe små- og store virksomheder med økonomi, regnskab, bogføring og alt det som ofte er en hovedpine for iværksætteren. Torben er i dag partner hos revisionsvirksomheden PwC, der holder til i Aalborg, hvor han hver dag rådgiver små- og mellemstore virksomheder – og nu vil han gerne dele sin erfaring med Aalborgs iværksættere.

Simon Holst Tøgersen er leder af SME Digital hos PwC og har over 7 års erfaring. SME Digital er en nyere forretningsenhed, hvis primære fokus er på ydelser inden for digitalisering af økonomifunktionen for små og mellemstore virksomheder.

Simon vil gennemgå de digitale muligheder, der vil gøre din forretning effektiv og agil i en foranderlig verden samt leve op til den kommende nye bogføringslov.13-06-2023 15:15
StartUp Café Aalborg, C. A. Olesens Gade 4, stuen, 9000 Aalborg
Business Aalborg og StartUp Café Aalborg

juni
20
2023

AALBORG: Få styr på virksomhedsformer, ejeraftale og din første ansatte


/_upload/05102019131527_975422255_0000.jpgVirksomhedsform, ejeraftale og din første ansatte. 3 vigtige emner, som er yderst relevante for iværksættere, der er i gang med at træde de første spæde skridt på deres opstartsrejse.

Advokat Christian Bay Nielsen gør dig på kort tid klogere på de vigtige emner:

Valg af virksomhedsform – hvilke fordele og ulemper er der ved forskellige typer af selskabsformer? Hvad er ”holding-selskaber” og hvordan udnytter man det?
Ejeraftale – Hvordan skal samarbejdet mellem dig og de andre medejere være?
Din første ansatte – Hvad skal du være opmærksom på, når du ansætter din første medarbejder?
Oplægget er særligt relevant for dig, der er tidligt i din iværksætterrejse og stadig overvejer og planlægger din virksomhed eller har svært ved at gennemskue fordele og ulemper ved at bruge holdingselskaber.

Har du spørgsmål til andre emner, som presser sig på, så har du mulighed for at stille disse spørgsmål efter oplægget.

Dagens oplægsholder
Advokat Christian Bay Nielsen fra Storm Advokatfirma beskæftiger sig primært med rådgivning af erhvervsdrivende, herunder især rådgivning om selskabsretlige forhold, persondataret, kontraktudarbejdelse og virksomhedsoverdragelser. Derudover rådgiver Christian lejlighedsvist om mangelsager, inkasso, registrering af varemærker og andre erhvervsrelaterede områder.

Christian vægter grundighed, påregnelighed og god kommunikation utroligt højt i sit arbejde. Det er vigtigt for ham at levere et solidt juridisk håndværk, men præsenteret på en måde normale mennesker kan forstå, så juraen fungerer i samspil med det kommercielle erhvervsliv.

20-06-2023 15:15
StartUp Café Aalborg, C. A. Olesens Gade 4, stuen, 9000 Aalborg
Business Aalborg og StartUp Café Aalborg

juni
21
2023

NORDJYLLAND: Sælg på Amazon - Verdens største markedsplads


/_upload/06102019132416_115775475_0000.jpgUdvid din virksomheds globale rækkevidde og øg dit salg ved at sælge dine produkter til hele verden via Amazon.

OBS! Det er muligt at deltage både fysisk eller online

Er du klar til at tage din virksomhed til nye højder? Med Amazon som din partner kan du nå ud til 44 millioner forbrugere på Amazon Tyskland og øge dit salg betydeligt. Amazon er tyskernes foretrukne markedsplads, og ved at sælge dine produkter her får du mulighed for at blive set af kædeindkøberne.

Med over 430 millioner besøg hver måned på Amazon Tyskland er det den ideelle platform til at få eksponering og skabe vækst for din virksomhed. Uanset om du er en lille eller mellemstor virksomhed, giver Amazon dig mulighed for at få andel af det store marked. Det er den perfekte markedsplads for SMV'er, der ønsker at udvide deres forretning internationalt.

Vil du høre mere om fordelene ved at sælge på Amazon og lære af succeshistorier fra virksomheder, der har samarbejdet med Valuezon? Valuezon, eksperterne inden for Amazon-salg, deler gerne deres erfaringer med dig.

21-06-2023 07:30
Online eller fysisk på Novi, Niels Jernes Vej 10, Aalborg Øst
Erhvervshus Nordjylland

juni
28
2023

HELE LANDET: ÅRETS GULDÆG 2023 StartUp Konkurrence


/_upload/21052023121507_50308055_0000.jpgEr du Iværksætter? Og sidder du på et guldæg i form af en innovativ idé, der er klar til at få luft under vingerne? Så har du nu mulighed for at deltage iiværksætterkonkurrencen Guldæg, som er åben for indstillinger.

Giv din startup chancen for at træde op på den internationale scene.

Send dit projekt til Guldæg.dk - ALLE får feedback fra en top-sej jury. I år sidder der følgende personer på juryen: Tommy Anders fra byFounders, Anette Nørgaard fra Visma Dinero, Sussi Bianco fra GUIDEN, Birger Baylund fra Baylund Management og Jan Rosenbom fra KEYSTONES.

Præmien er en tur til Israels innovations-hub i Tel Aviv til efteråret med et skræddersyet program, hvor du kan mødeinternationale investorer. Mød VC’er, corporates, angels og andre entreprenører inden for dit felt.

Guldægs kompetente jury sidder klar til at modtage projekter.

Se mere på og tilmeld din startup på www.guldaeg.dk inden 28/6.


28-06-2023 23:30
Konkurrence
DTU Skylab, Visma dinero, Keystones, Science City Lyngby, Israel og Innovation Center Denmark

juni
29
2023

AALBORG: Netværkscafé for StartUp Club-medlemmer


/_upload/05102019131635_975422255_0000.jpgEt godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes! Derfor holder vi som noget helt nyt netværkscafé for StartUp Club-medlemmer den sidste torsdag i måneden.

Brug netværkscaféen til at møde andre iværksættere i Aalborg, hør deres historier og gør brug af deres erfaringer. Alle er velkomne – lige meget hvor langt du er på din iværksætterrejse.

Hver netværkscafé har et tema, som kan sætte skub i den gode samtale og kickstarte værdifuld vidensdeling.

Program og mere info for denne netværkscafé kommer.

Det er helt gratis at deltage, der vil være let morgenmad og selvfølgelig masser af mulighed for at udvide dit netværk i Aalborgs iværksættermiljø.

29-06-2023 08:00
StartUp Café Aalborg, C. A. Olesens Gade 4, stuen, 9000 Aalborg
Business Aalborg og StartUp Café Aalborg
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Aalborg4. Netværk for Iværksættere i Aalborg
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.