Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Artikler om lokale iværksættere i Aabenraa

Her på Startinfo.dk hylder vi iværksætteriet, i alle dets variationer og afskygninger både her i Aabenraa kommune og i resten af landet. Se en oversigt over alle artiklerne her!

 

I denne artikel har vi fokus på iværksætteren Michael L. Hjort, der arbejder som altmulig handymand, som en del af konceptet Mand og Bil.

 

Det her er historier om ganske almindeligt ualmindelige iværksættere - altså dem med familie, lokalt tilhørsforhold og en virksomhed, der ikke planlægges solgt til en kapitalfond i den nærmeste fremtid.

 

Hvad har motiveret dem til at starte egen virksomhed, hvad har været svært undervejs og hvilken forberedelse er der gået forud for etableringen? For måske er der noget at både lære og inspireres af...

 

 

Fakta: 

Firma: Michael L. Hjort / Mand&bil

Adresse: Frudam 11, 6200 Aabenraa

Ejer: Michael L. Hjort

Tlf.: 21 47 07 79

E-mail: mlh.sevi@gmail.com

Mand&Bil hjemmeside: https://www.mandogbil.dk/staff/michael-l-hjort/ 

Egen hjemmeside: www.mlh-sevi-dk.danaweb1.com   

Facebook side: https://www.facebook.com/mlh.sevi/ 

 

Mand og Bil medlem Michael Hjort ved indretning af køkken

 

Michael kan næsten lave alt og køre alt

Michael har en meget blandet baggrund. Han blev oprindeligt uddannet værktøjsmager, men har arbejdet som landbrugsmedhjælper, slagteriarbejder, sergent i militæret, kørt taxi, været pædagog og læst til maskinmester.

 

Og som han siger: Jeg har kørekort til alt!

 

En skilsmisse kom i vejen for maskinmesteruddannelsen med lange transporttider og delebørn. Det blev startskudet til deltagelse i Mand og Bil koncept

 

Det var lidt svært at starte, for traditionelt set er vinteromsætning relativt lav. Især i perioden fra december til marts kan der være længere mellem opgaverne, ikke mindst når vejret er dårligt. Det hjælper så altid når foråret kommer og kunderne begynder at tænke på terrasse, have, tilbygning og de mange andre opgaver Michael kan hjælpe med.

 

I en snak med en selvstændig i 2020 kan man ikke komme helt uden om at snakke om Corona. Og det har Michael også kunnet mærke, men han oplever heldigvis igen en stigning i interessen for at få noget udført. Som selvstændig må man være kreativ, så når der ikke er mange kundeopgaver, supplerer Michael med at bygge om derhjemmme. 

 

Markedsføring er sværtMichael kan også lægge tag.

Konceptet med Mand og Bil er ret enkelt og Michael har ikke brugt penge på ekstern rådgivning ved siden af hjælpen fra Mand og Bil. Han har selv fundet ud af det med registrering af firmaet og selve etableringen var egentlig ret let.

 

Men markedsføring er ikke så let. Michael arbejder bla med markedsføring via facebook, men det er et tiltag, der ikke altid giver pote. Han arbejder derfor med et nyt tiltag sammen med Danaweb, som er oppe at køre med en sideløbende hjemmeside. Der skal holdes gang i hjulene hele året rundt!

 

Michael oplever markedsføring, som den største udfordring. Der er meget stor konkurrence i Aabenraa området, så opgaverne der kommer fra hovedkontoret af Mand og Bil skal suppleres for at skaffe kunder nok.

 

Krævende at være selvstændig 

At det kræver noget at være selvstændig illustreres på glimrende vis ved, at artiklen her blev til på baggrund af et interview gennemført på Michaels 50 års fødselsdag. Startinfo ønsker tillykke og håber på fremgang i byggeriet i Aabenraa.

 

Og at Michael har talent for byggeri ses tydeligt på fotos fra hjemmesiden:

 

Michael Hjort fra Mand og Bil i Aabenraa kan sit kram også når det gælder terasser

 

Nedenfor kan du se et kort videointerview med Michael:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Aabenraa4. Arrangementer og events i Aabenraa
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.