Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
MENU

Disse betalingsløsninger er et must på din webshop

 

Du må ikke undervurdere hvor vigtigt det er at have den rigtige betalingsløsning til din webshop - En af de hyppigste grunde til at kunder afbryder deres køb, er nemlig, at de ikke har kunne benytte deres foretrukne betalingsløsning, eller der slet ikke har været en de kunne bruge.
Er du i tvivl om hvilke betalingsløsninger du bør have på din webshop så læs med her.

 

Kortbetaling

Der findes efterhånden en del udbydere på markedet der kan håndtere kortbetalinger i din webshop. Stort set alle danskere har et kort, og det er indtil videre det mest foretrukne betalingsmiddel.
Det er dog kun den danske udbyder Nets, der tilbyder at tage imod det såkaldte Dankort, og Nets hører langt fra til blandt de billigste.
Som minimum bør du dog tilbyde kortbetaling i en eller anden form

 

MobilePay bliver mere populært

En undersøgelse viser at 24% af forbrugerne foretrækker at benytte sig af mobilepay, når de skal betale på nettet.

Løsningen vokser dog hurtigt, dette skyldes den enkle og hurtige betaling, der kun kræver at kunden skal swipe.
Selv om der også er udgifter forbundet med en MobilePay løsning så er det i hvert fald noget du bør overveje. Især hvis du ikke tilbyder kortbetaling med alle typer kort.

 

Betalingsløsninger er et must i din webshop

 

PayPal

Selvom 67% af alle forbrugere mener at PayPal er en af de sikreste betalingsløsninger online, er den knapt så udbredt i danske webshops, måske fordi det tager en smule længere tid at betale med PayPal end det gør med kort og MobilePay.

 

Tilbyd køb på afbetaling

Ofte kan man gå glip af et salg, hvis kunden ikke lige har råd til det lige nu.
Der sker nemlig ikke altid det at kunden vender tilbage når de har fået midlerne til det. Men i stedet leder de måske efter et tilbud et andet sted, eller handler spontant i en anden butik.
Derfor kan det være en fordel at benytte en betalingsløsning der tillader kunden at købe varen her og nu, og betale senere. Det kan f.eks. være en løsning som Klarna.

Sælger du forbrugsvarer der ligger lidt i den dyre ende, kan en betalingsløsning som Klarna også tilbyde dine kunder at betale over flere omgange.

 

Hvem er din målgruppe?

For at vælge de bedste betalingsløsninger til lige netop din webshop, er det vigtigt at du kigger lidt på din målgruppe.
Den ældre del af befolkningen har måske typisk Dankort, mens meget unge mennesker ofte bruger Visa eller MasterCard.
Hvad vægter højest, tryghed eller enkelthed? Hvis du kender din målgruppe godt er det nemmere at finde de rette betalingsløsninger.

 

Undersøg priser

Der kan være stor forskel på gebyrer og priser, når det kommer til at integrere betalingsløsninger på din webshop, og alt efter hvor mange kunder du forventer at have, og hvor mange transaktioner, så er det ikke lige meget om du skal betale en bestemt procentdel af hver transaktion, eller f.eks. et månedligt fast gebyr.
Undersøg derfor flere priser og brug lidt tid på at regne dig frem til hvilken løsning der er økonomisk bedst for din webshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Artikler om iværksætteri skrevet af samarbejdspartnere

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.