Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDEN FOR BILLUND KOMMUNE

 

Billund kommune har meget at byde på, når det drejer som om iværksætteri. Der er gode rådgivningstilbud, netværksaktiviteter og fysiske iværksættermiljøer, hvor man som iværksætter kan leje en plads eller kontor.

 

Dansk Byggeri har iøvrigt lige kåret Billund Kommune til at være Danmarks bedste erhvervskommune. Adm. direktør Lars Storr-Hansen, Dansk Byggeri udtaler i den forbindelse:

 

" Billund er en mønsterkommune at drive virksomhed i. Her lytter man til de ønsker og ideer, virksomhederne har. Der bliver holdt igen med afgifter for erhvervslivet og sagsbehandlingen af byggesager er gratis. Alt sammen noget som andre kommuner bør lære af"

 Foto af Legoland i Billund

 

I menuen til venstre kan du se, hvilke informationer du kan finde om det at være iværksætter i Billund. Vi kan ikke garantere, at alt er der, men vi arbejder løbende på at gøre det sådan, du kan finde alle informationer samlet på vores side. 

 

Hvis du sætter kryds i "Gem Billund som min favorit", skal du ikke bruge tid på at finde kommunen på listen næste gang.

 

Disclaimer… Denne side er ikke oprettet af Billund ErhvervsFremme eller Billund Kommune. Fejl og mangler kan alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk. Kontakt os venligst, hvis du opdager noget, der mangler eller andre fejl. 

 

  

 

 

Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.