Forside
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bliv partner!

 

Startinfo.dk er et privat initiativ.

Hvis du er interesseret i at få vækst i dansk Iværksætteri, er du kommet til det rigtige sted.

 

Vi har igennem mange år vejledt iværksættere lige fra de første skridt og de erfaringer vi har opnået, har vi besluttet at dele ud af. Vi har et stort netværk i og omkring iværksætteri og fra dette netværk kommer der løbende ideer og indhold til Startinfo.dk.

 

Vi tilbyder derfor iværksættere helt gratis adgang til gode råd, værktøjer og en så komplet oversigt som muligt, over de tilbud der er til iværksættere i alle 98 danske kommuner.

Herudover søger vi at give iværksættere oversigt over de regler og myndigheder som er relevante for en startup virksomhed.

 

Den indsats som vi her på Danmarks nye Iværksætterside udfører er et 100% privat initiativ, hvilket medfører at omkostningerne til at sikre at Startinfo.dk til stadighed har relevante ajourførte oplysninger for iværksættere, skal dækkes af partnere eller om du vil sponsorer.

 

Vi tilbyder derfor partnereksponering på hele siden, men vi har samtidigt en klar holdning til at Startinfo.dk ikke skal drukne i reklamer. De sponsormuligheder vi tilbyder, skal være relevante for iværksættere og samtidigt stiller vi højt kvalitetskrav til de ydelser som vores partnere tilbyder iværksættere.

 

Startinfo.dk er baseret på vores passion for iværksætteri. Denne passion findes heldigvis også hos andre. De enkeltpersoner, fonde og virksomheder som ønsker at fremme dansk iværksætteri, har mulighed for at bidrage til Startinfo.dk og vil blive vist på siderne.

 

Partner muligheder:

 

Kommune Partner:

En eksponering i en kommune koster kun 1.000 kr. pr. år i langt de fleste kommuner. Aalborg, Odense og Aarhus koster 2.000 kr. pr. år og København koster 3.000 kr. pr. år. For det partnerskab får man logo og aktivt link på de 8 - 10 sider, der omhandler kommunen. Der tilbydes eksklusivitet, så man blive eneste revisionsfirma, marketingbureau, kontorfællesskab og så videre. 

 

Faglig Partner:

Hvis du driver en virksomhed eller en organisation, der tilbyder ydelser til iværksættere  inden for bestemte fagområder, kan vi tilbyde dig synlighed over for vores brugere i et år for kun 1.000 kr. For det partnerskab får man logo og aktivt link på den eller de sider man er eksponeret på. Her tilbydes ikke eksklusivitet.

 

Andet samarbejde:

Forside bannerannocer tilbydes i meget begrænset omfang. Der er kun plads til 2  på forsiden. Vi tilbyder synlighed i 3. mdr. for 5.000 kr. max 1250 x 150 px, eller 1.250 x 462 px. for 8.000 kr. med begge med link til din side.

 

Er du interesseret i flere kommuner eller speciel eksponering i IværksætterGuiden så finder vi en fornuftig løsning. 

 

Der er altid 2 mdr. gratis opstart, for der skal bruges kæfter, tid og penge på optimering på søgemaskiner og sociale medier.  

 

Kontakt mig, Hans Peter Wolsing, for at starte samarbejdet:

 

Ja, det er mig! Hans Peter Wolsing, ildsjæl inden for iværksætteri og indehaver af Startinfo.dk

 

Telefon 51 29 11 10

Mail hpw@startinfo.dk  

 

Adresse:

Rubjergvej 67, Lønstrup

9800 Hjørring

 

 

 

 

   

 

Partnere i Startinfo.dk:

 

       
   Vizuall Reklame & Webbureau    Green Click Online Specialister i onlinemarketing, facebook og instagram
     Basis Tryk design og grafisk produktion  
 LegalUp juridisk rådgivning på abonnement      
 CarDriveLog App er din smarte kørebog, som altid er ved hånden    BizzUp Iværksætter- og erhvervsmagasin Infolink Kurser udbyder kurser for iværksættere 

 Link til mand&bil netværk for selvkørende arbejdskraft

 

Nocable hjælper dig med at få styr på dine it udfordringer som iværksætter  Marketingklubben - hjælp til markedsføring på abonnement  Midtjysk Markedsføring - Din lokale ekspert i sociale medier 
 ITN Vision Software til webshops  Salgschef.dk  Jacob Handberg online kurser i salg Jysk Rekruttering tilbyder effektiv og grundig JYSK rekruttering og headhunting  Larsen og Birkeholm patentbureau 

Kommuniklame - Reklame og Kommunikation i  Frederikshavn og Struer 
GBH revision og rådgivning i Allerød  Link til Erhvervs- og Udviklingsparken Base Business Bjerringbro Danish Business Angels netværk for investorer i StartUps 

 

 

Vækstfonden tilbyder finansiering til iværksættere og små virksomheder

 

 

ordnung kontorhoteller i hovedstadsområdet og i Odense  Debito tilbyder økonomisk overblik og effektiv inkasso   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Startinfo - Find Iværksætterrådgivning, iværksættermiljø, kontorfællesskaber, iværksætterkursus, tilskud, opstartskapital,   

 

 

Startinfo.dk ApS
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.