Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Bliv partner!

 

Startinfo.dk er et privat initiativ.

Hvis du er interesseret i at få vækst i dansk Iværksætteri, er du kommet til det rigtige sted.

 

Vi har igennem mange år vejledt iværksættere lige fra de første skridt og de erfaringer vi har opnået, har vi besluttet at dele ud af. Vi har et stort netværk i og omkring iværksætteri og fra dette netværk kommer der løbende ideer og indhold til Startinfo.dk.

 

Vi tilbyder derfor iværksættere helt gratis adgang til gode råd, værktøjer og en så komplet oversigt som muligt, over de tilbud der er til iværksættere i alle 98 danske kommuner.

Herudover søger vi at give iværksættere oversigt over de regler og myndigheder som er relevante for en startup virksomhed.

 

Den indsats som vi her på Danmarks nye Iværksætterside udfører er et 100% privat initiativ, hvilket medfører at omkostningerne til at sikre at Startinfo.dk til stadighed har relevante ajourførte oplysninger for iværksættere, skal dækkes af partnere eller om du vil sponsorer.

 

Vi tilbyder derfor partnereksponering på hele siden, men vi har samtidigt en klar holdning til at Startinfo.dk ikke skal drukne i reklamer. De sponsormuligheder vi tilbyder, skal være relevante for iværksættere og samtidigt stiller vi højt kvalitetskrav til de ydelser som vores partnere tilbyder iværksættere.

 

Du vil derfor ikke finde reklamer for betting, bitcoin investering eller lign. her på siden.

 

Startinfo.dk er baseret på vores passion for iværksætteri. Denne passion findes heldigvis også hos andre. De enkeltpersoner, fonde og virksomheder som ønsker at fremme dansk iværksætteri, har mulighed for at bidrage til Startinfo.dk og vil blive vist på siderne.

 

Partner muligheder:

 

Kommune Partner:

En eksponering i en kommune koster kun 1.000 kr. pr. år i langt de fleste kommuner. Aalborg, Odense og Aarhus koster 2.000 kr. pr. år og København koster 3.000 kr. pr. år. For det partnerskab får man logo og aktivt link på de 8 - 10 sider, der omhandler kommunen. Der tilbydes eksklusivitet, så man blive eneste revisionsfirma, marketingbureau, kontorfællesskab og så videre. 

 

Faglig Partner:

Hvis du driver en virksomhed eller en organisation, der tilbyder ydelser til iværksættere  inden for bestemte fagområder, kan vi tilbyde dig synlighed over for vores brugere i et år for kun 1.000 kr. For det partnerskab får man logo og aktivt link på den eller de sider man er eksponeret på. Her tilbydes ikke eksklusivitet.

 

Andet samarbejde:

Forside bannerannocer tilbydes i meget begrænset omfang. Der er kun plads til 2  på forsiden. Vi tilbyder synlighed i 3. mdr. for 5.000 kr. max 1250 x 250 px, eller 1.250 x 462 px. for 8.000 kr. begge indeholdende link til din side.

 

Er du interesseret i flere kommuner eller speciel eksponering i IværksætterGuiden så finder vi en fornuftig løsning. 

 

Der er altid 2 mdr. gratis opstart, for der skal bruges kæfter, tid og penge på optimering på søgemaskiner og sociale medier.  

 

Kontakt mig, Hans Peter Wolsing, for at starte samarbejdet:

 

Ja, det er mig! Hans Peter Wolsing, ildsjæl inden for iværksætteri og indehaver af Startinfo.dk

 

Telefon 51 29 11 10

Mail hpw@startinfo.dk  

 

Adresse:

Rubjergvej 67, Lønstrup

9800 Hjørring

 

 

 

 

   

Se listen over virksomheder, der allerede er partnere ved at følge partner linket her!

 

 

 

Startinfo - Find Iværksætterrådgivning, iværksættermiljø, kontorfællesskaber, iværksætterkursus, tilskud, opstartskapital,   

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.