Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDEN FOR BRØNDERSLEV KOMMUNE

 

Så er vi Nordenfjords, og her er man som bekendt ikke just kendt for at prale....

 

Men måske skulle man overveje at gøre en enkelt undtagelse, for...

 

Hvad har vinderen af den Nordjyske Ledelsespris 2018, af den litterære pris Edvard P. Prisen, af den Nordjyske Gazelle-pris 2018, af titlen den smukkeste herregård i Danmark, af verdensmesterskabet i ost, af den Europæiske Betonpris og af den danske Fjernvarmepris tilfælles?

 

Jo, de er såmænd alle hjemmehørende i Brønderslev Kommune. Og for at det ikke skal være “løwn”, blev Brønderslev Kommune i år (2019) af DI kåret som den mest erhvervsvenlige kommune i Vendsyssel.

 

Brønderslev har altid været kendetegnet ved gode og stabile virksomheder og bundsolid arbejdskraft. Engang var kommunen kendt for den tunge metalindustri som f.eks Pedershåb Maskinfabrik. Her lavede man bla. rangerlokomotiver, hvor det mest berømte iøvrigt blev landskendt i 1975, da det havde en fremtrædende rolle i Nordisk Films "Olsenbanden på sporet".

 

Nu er erhvervsstrukturen i Brønderslev langt mere nuanceret. Blandt de spændende produkter der idag produceres i Brønderslev, kan nævnes plasticlinser til beskyttelse af f.eks. kameraer og udendørs TV-skærme, altaner i højstyrkebeton, maskiner og udstyr i rustfrit stål til fiskeindustrien og skærme til display og elektroniske enheder.

 

Brønderslev centrum af Vendsyssel og med fokus på iværksættere!  

Og så har byen et blomstrende handelsliv, som servicerer et betragteligt opland og står for en betydelig del af Brønderslevs arbejdspladser. I det hele taget er der bare noget med Brønderslev og handel: Hvert år danner kommunen rammen om Nordeuropas største heste- og kræmmermarked. Hjallerup Marked, som har eksisterer siden middelalderen, er en gigantisk folkefest og en af Nordjyllands største attraktioner. Markedet har virkelig sat Brønderslev Kommune på landkortet. Og så har kommunen oplevet en stor tilvækst i kædebutikker langs den gamle landeveje og ved afkørsel til motorvejen.

 

I Brønderslev er man i det hele taget, også i kraft af den centrale beliggenhed i Vendsyssel, tæt på det meste. Den fysiske infrastruktur i Brønderslev Kommune er god i kraft af to motorveje, jernbane med timedrift til København, besporede erhvervsarealer og kort afstand til Aalborgs internationale lufthavn. Byens centrale beliggenhed har da også de senere år fået flere foreninger, rådgivningsvirksomheder og forsyningsselskaber til at vælge Brønderslev som centrum for deres aktiviteter. Med base i Brønderslev etableres bla. fiberbredbånd i et område fra fra Skagen til Hanherred, der ydes rådgivning til hele landsdelens landmænd osv.

 

Går du rundt med drømmen om en fremtidig tilværelse som iværksætter i Brønderslev Kommune, så søg råd og inspiration her på Startinfo. Sæt kryds i feltet “gem Brønderslev som min favorit”, og du er godt igang.

 

1.Iværksætterrådgivning i Brønderslev kommune

 

 

Disclaimer… den side er ikke  etableret af Brønderslev Erhverv og Turisme eller Brønderslev Kommune. Evt. fejl, mangler mv. kan alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk. Kontakt os venligst, hvis du opdager noget der mangler eller andre fejl.

 


Denne side om iværksætteri i Brønderslev er støttet af Iværksætteruddannelsen, Jysk Rekruttering og Basis Tryk grafisk design.

 

 

 

PARTNERE I BRØNDERSLEV KOMMUNE: 
 Logo Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen
 Basis Tryk design og grafisk produktion
 Jysk Rekruttering tilbyder effektiv og grundig JYSK rekruttering og headhunting

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.