Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
MENU

Tre gode grunde: Derfor skal freelancere have et system til tidsregistrering

Arbejder du som freelancer, er det vigtigt, at du holder øje med, hvordan din tid bliver brugt. Det skyldes, at du som freelancer ofte lever af at sælge tid. Derfor er det afgørende, at du har et godt indblik i, hvordan du bruger tiden.

 

For at sikre, at du hele tiden har et godt overblik over, hvordan din tid bliver brugt, skal du bruge en form for software til tidsregistrering. Det er ikke gratis, men dine penge vil være godt givet ud til det, hvilket der faktisk er op til flere gode grunde til.

 

#1: Skær spildtid fra

Som angivet herover, er der flere gode grunde til, hvorfor du som freelancer bør have et system til at registrere din tid. Det vil nemlig sikre, at du kan blive bedre til at skære spildtid fra, da du kan se, hvordan du bruger din tid.

 

Hvis du kan se, at du i løbet af en arbejdsdag kun får udført tre timers effektivt arbejde, ved du, at der skal laves om på noget. Det kan f.eks. være, at du skal skrue ned for tiden, du bruger på at rulle rundt på de sociale medier.

 

Tidsstyring er vigtig for freelancere

 

#2: Nemt at klare fakturering

Har du et system, der kan registrere din tid, vil det også være nemt for dig at klare din fakturering. Det skyldes, at du vil have et klart overblik over, hvor meget tid, der er blevet brugt på at udføre arbejde for hver enkelt kunde.

 

Ikke nok med, at det gør det nemt for dig at klare din fakturering, så kan det også sikre, at du får faktureret alle dine timer. Der er mange freelancere, der forsøger at gætte sig frem til, hvor meget tid de har brugt, hvorfor de ikke får faktureret det korrekte antal timer.

 

#3: Kan virke motiverende

Det er også værd at nævne, at der er mange, der føler, at det er motiverende, hvis de har et system til at registrere deres tid. Det skyldes, at man i højere grad får lyst til at lægge timer i sit arbejde, hvis man kan se, hvor mange timer, man bruger.

 

Hvis du endnu ikke har investeret i et system til tidsregistrering, bør du naturligvis ikke tøve med dette. Beslutter du dig for at investere i et sådant system, kan du nemlig vide dig sikker på, at dine penge er godt givet ud, da det vil gavne dig på flere forskellige punkter.

 

Artikler om iværksætteri skrevet af samarbejdspartnere 

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.