Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
MENU

Digital marketing er afgørende for succes som iværksætter

Vil du have succes som iværksætter, er din digitale marketing afgørende. I dag starter hovedparten af alle salg på enten en søgemaskine eller de sociale medier.

Derfor kommer du ikke udenom, at din tilstedeværelse på nettet er essentiel, hvis din forretning skal blive en succes. Netop derfor bør dette aspekt af forretningen overlades til et hold af specialister.

 

Selvom man har et ønske om at spare penge, når man er nystartet iværksætter, er vækst på digitale medier ikke noget, der opnås, hvis man er tilbageholdende med at investere i det.

 

Mange forsøger på egen hånd - og fejler

Der er rigtig mange, der tror, at de selv kan stå for den digitale marketing. Ganske vist kan man lære sig selv meget, men man bliver ikke ekspert fra den ene dag til den anden.

Medmindre du er overbevist, at du også i fremtiden vil arbejde med marketing i din forretning, bør du overveje at udlicitere det. Dermed vil du også have tid til andre aspekter af din forretning.

 

Desuden vil du også være garanteret, at der skabes bedre resultater på kortere tid, ved at gøre dette. Derfor er pengene til dette også godt givet ud.

 

Du er nødt til at investere

Hvis du har intentioner om at skabe en forretning, som du vil have succes med, undgår du ikke er investere. Er du ikke villig til at gøre dette, får du svært ved at bygge en forretning.

 

Digital markedsføring kan afgøre om du får succes eller ej

 

I dag forholder det sig heldigvis således, at man kan måle på det meste marketing på nettet. Dermed vil man hurtigt kunne vurdere, hvorvidt den pågældende indsats er pengene værd eller ej.

 

Af samme grund er det også nemt at vurdere, om den specialist eller virksomhed, man har hyret til arbejdet, er pengene værd. Viser det sig ikke at være tilfældet, bør du ikke tøve med at reagere på det.

 

Tæt på umuligt at bygge en forretning uden digital marketing

Selvom det godt kan lade sig gøre, er det meget svært at skabe en forretning, uden at benytte sig af digital marketing. Derfor anbefales det også, at du ikke går på kompromis med det.

 

Ønsker du at bygge og skalere din forretning via andre kanaler, herunder tryksager, mund til mund mv., skal du indstille dig på, at det kan tage lang tid. Ikke nok med, at det kan vise sig at tage lang tid, kan det også være tæt på umuligt. Har du et mål om at skabe en succesfuld forretning, er digital marketing derfor ikke stedet at spare.

 
Publiceret 17.12.2022

 

Artikler om iværksætteri skrevet af samarbejdspartnere

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.