Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
Du er her: Forside » KommuneGuide » Fanø

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDERNE FOR FANØ KOMMUNE

 

Fanø er en charmerende ø beliggende ud for den jyske vestkyst i Danmark. På trods af sin relativt lille størrelse har Fanø en levende erhvervskultur og et blomstrende iværksættermiljø.

 

Fanø Kommune har en mangfoldighed af erhverv, der spænder over forskellige sektorer. Turisme er en vigtig drivkraft for øens økonomi, og mange virksomheder er involveret i at levere tjenester og faciliteter til de besøgende. Fra hoteller og restauranter til butikker og aktivitetstilbud er der rig mulighed for at drive forretning inden for turisme og gæstfrihed.

 

Derudover har Fanø også en stærk tradition for kunsthåndværk og kreativitet. Mange kunstnere og håndværkere finder inspiration på øen og driver deres egne virksomheder inden for design, keramik, tekstiler og meget mere. Fanø er kendt for sin årlige internationale strikkefestival, der tiltrækker besøgende fra hele verden og fremmer kreativitet og forretning inden for strikkeindustrien.

 

Udover erhvervslivet er Fanø også kendt for sin unikke natur og kulturelle arv. Øen tiltrækker turister med sine brede sandstrande, smukke klitter og charmerende gamle bygninger. Fanø Kommune værner om øens natur og arbejder for at fremme bæredygtig turisme og beskyttelse af miljøet. Samlet set er Fanø et spændende sted for både etablerede virksomheder og iværksættere. Med sin unikke beliggenhed, turistpotentiale og fokus på kreativitet og bæredygtighed, tilbyder Fanø Kommune en inspirerende ramme for erhvervslivet og skaber muligheder for vækst og udvikling.

 

 

Velkommen til iværksættersiderne om Fanø Kommune

 

 

Selvom Fanø er en forholdsvist lille ø, er der stadig en række iværksættertilbud, du kan gøre brug af, hvis du vil starte egen virksomhed. Nogle af den foregår i Esbjerg, men der er jo heller ikke langt.

 

I menuen til venstre kan de se hvilke informationer, du kan finde om det at være iværksætter på Fanø. Vi samler alle informationer om iværksætteri på Fanø her på vores sider.

 

Hvis du sætter kryds i "Gem Fanø som min favorit", så skal du ikke bruge tid på at finde kommunen på listen næste gang.

1. Iværksætterrådgivning på Fanø

 

Disclaimer… den side er ikke oprettet af Fanø Kommune. Der er helt sikkert fejl eller mangler lige pt. Kontakt os venligst, i redaktionen af Startinfo.dk, hvis du opdager noget der bør rettes. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.