Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
Du er her: Forside » KommuneGuide » Favrskov

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDERNE FOR FAVRSKOV KOMMUNE

 

I Favrskov har du som iværksætter mange tilbud, du kan gøre brug af. Disse tilbud vil vi forsøge at samle her på siden. 

 

Favrskov er en attraktivt beliggende kommune med en god infrastruktur. Der er kort afstand til "Jyllands kovedstad" i Aarhus, motorvej til døren og veludbygget offentlig transport. Letbanen kommer pt. ikke til kommunen, men det drøftes at udvide den så den vil køre til Hinnerup. 

 

 Faverskov Iværksætter start af firma tæt på Århus

Foto fra Favrskov Kommune 

 

Udover gode forbindelser til omverden tilbyder kommunen et godt udbud af erhvervslokaler og grunde. Og så er kommunen faktisk ret erhvervsvenlig. I den årlige analyse fra Dansk Byggeri af erhvervsvenlighed, der omfatter bl.a. sagsbehandligstider, gebyrer, udbud mv., er Faverskov kommune røget ind på en flot 1. Plads.

 

"- Stort tillykke til Favrskov, det er velfortjent", siger formand for Dansk Byggeri Østjylland Michael Ancher. "Kommunen har i flere år arbejdet målrettet med at gøre kommunen til et godt sted at drive virksomhed, og vi har altid oplevet lydhørhed over for de ønsker, som det lokale erhvervsliv har haft. Det er virkelig godt gået"

 

Kilde: Tv2Østjylland  

 

Herudover har man sit eget lokale erhvervskontor, hvilket er en klar fordel især for iværksættere, som måske i starten ikke har det store netværk. Favrskov Erhverv tilbyder iværksættervejledning, netværk og menget mere.

 

I menuen til venstre kan du se hvilke informationer, du kan finde her på siden. Hvis du sætter kryds i "Favrskov som min favorit", skal du ikke bruge tid på at finde kommunen på listen næste gang.

 

 

 1.Iværksætterrådgivning i Faverskov kommuneLink til iværksætterrådgivning i Favrskov Kommune

 


Disclaimer… Denne side er ikke oprettet af Favrskov Erhverv eller Favrskov Kommune. Eventuelle fejl eller mangler kan alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk. Kontakt os venligst, hvis du opdager noget, der mangler eller andre fejl.

 #Favrskov #Hinnerup #Hadsted  #Hammel #Ulstrup #Thorsø

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.