Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
Du er her: Forside » KommuneGuide » Faxe

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDERNE FOR FAXE KOMMUNE

 

På disse sider vil du blive præsenteret for de iværksættertilbud der er til dig, der ønsker at starte egen virksomhed i Faxe Kommune. 

 

Erhvervslivet i Faxe Kommune er kendetegnet ved en blanding af traditionelle sektorer og en stigende interesse for moderne erhvervsaktiviteter. Kommunen, beliggende på det sydlige Sjælland, er præget af sin rige natur, landbrugsområder og kystlinje.

 

 

Faxe Kommune har også set en diversificering af erhvervslivet med etablering af virksomheder inden for håndværk, industri og handel. Byen Faxe fungerer som et lokalt handelscentrum med forskellige butikker og servicevirksomheder, der betjener både lokale og besøgende. Der er også fokus på at tiltrække virksomheder inden for grøn energi og bæredygtighed, og kommunen arbejder på at styrke miljøvenlige initiativer og skabe et mere bæredygtigt erhvervsliv.

 

Infrastrukturen i Faxe Kommune understøtter erhvervslivet med gode transportforbindelser og adgang til uddannelsesmuligheder. Kommunens strategiske beliggenhed nær motorveje og kysten skaber også muligheder for logistikvirksomheder og erhverv relateret til havneaktiviteter.

 

Business Faxe og Faxe kommune har selv produceret en lille præsentationsvideo, der fortæller om kommunen og de gode muligheder. Så tjek lige den, hvis ikke du kender Faxe Kommune så godt.

 

 

 

Hvis du sætter kryds i "Gem Faxe som min favorit", så skal du ikke bruge tid på at finde kommunen på listen næste gang.

 

 

1.Iværksætterrådgivning i Faxe kommuneLink til iværksætterrådgivning i Faxe Kommune

 

Disclaimer… den side er ikke etableret af Business Faxe eller Faxe Kommune. Finder du fejl eller mangler kan det alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk. Vi gør hvad vi kan få at levere dig som startup korrekt og opdateret information. 

 

#Faxe #Haslev #Faxeladeplads #Rønnede #Dalby  #Karise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.