Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDEN FOR FREDERIKSBERG KOMMUNE

 

Som nabo til København har Frederiksberg Kommunes iværksættere adgang til et kæmpe udbud af rådgivning, aktivteter, events, kurser mv., men der er bestemt også aktiviteter på Frederiksberg.

 

Frederiksberg er nok Danmarks by kommune nr. 1. Alt er tæt ved og parkering tæt ved umuligt. I den geografisk set meget lille kommune, er der dog mere end 100.000 indbyggere og rigtig mange ef dem er selvstændige. 

 

De har et helt kæmpe udvalg af iværksættermiljøer, kontorhoteller mv. at vælge i mellem til at huse deres virksomhed. Se det kæmpe udbud på siden her! 

 

I menuen til venstre kan du se, hvilke informationer du kan finde om det at være iværksætter på Frederiksberg. Vi kan dog ikke garantere, at alt er der, men vi arbejder på højtryk for, at alle informationer skal være der. 

 

Hvis du sætter kryds i "Gem Frederiksberg som min favorit", skal du ikke bruge tid på at finde kommunen på listen næste gang.

 

Foto af Frederiksberg Rådhus

 

Disclaimer. Denne side er ikke oprettet af Frederiksberg Kommune. Ansvar for evt. fejl og mangler, kan derfor alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk

 

 1.Iværksætterrådgivning i Frederiksberg Kommune

 

 


 

 

Siderne om iværksætteri på Frederiksberg præsenteres i samarbejde med Green Click - Specialister i online marketing og itn ∣ vision - software, salg og lagerstyring til webshops.

 

 

PARTNERE I FREDERIKSBERG

KOMMUNE:

 
Green Click Online Specialister i onlinemarketing, facebook og instagram

 

 

 

 

 ITN Vision Software til webshops

 

 

 

 

 

 

 

Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.