Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
Du er her: Forside » KommuneGuide » Gladsaxe

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDERNE FOR GLADSAXE KOMMUNE

 

Som iværksætter har du adskillige muligheder for rådgivning og vejledning, events, netværksaktiviteter og meget andet. Her på siden kan du finde de iværksættertilbud, du har til rådighed, når du ønsker at etablere virksomhed i Gladsaxe Kommune. 

 

Mange kommuner i hovedstadsområdet har ikke rigtig nogle tilbud til iværksættere, men her adskilder Gladsaxe sig positivt fra de andre, ved faktisk at tilbyde en lokale iværksætter og erhvervsservice.

 

De fleste af siderne og Gladsaxe er nogenlunde færdige, og vi arbejder benhårdt på at få alt med. Især det med iværksættertilbud til uddannelsessektoren halter lidt. Men det om rådgivning, kapital, kommunale regler for opstart, kontorfællesskaber, arrangementer mv. er på plads. 

 

Hvis du sætter kryds i "Gem Gladsaxe som min favorit", så skal du ikke bruge tid på at finde kommunen på listen næste gang.

 

Find tilbud til iværksættere i Gladsaxe Kommune

 

Disclaimer… Denne side er ikke oprettet af Gladsaxe Kommune. Eventuelle fejl og mangler kan alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk. Kontakt os venligst, hvis du opdager noget, der mangler eller andre fejl.

 

1.Iværksætterrådgivning i Gladsaxe kommuneGå til siden om iværksætterrådgivning i Gladsaxe Kommune

 

 Siderne om iværksætteri i Gladsaxe Kommune præsenteres i samarbejde med itn ∣ vision - software, salg og lagerstyring til webshops.

 

 

PARTNERE I GLADSAXE

KOMMUNE:


ITN Vision Software til webshops

 

 

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.