Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
Du er her: Forside » KommuneGuide » Glostrup

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDEN FOR GLOSTRUP KOMMUNE

 

 

Foto af Rådhuset i Glostrup Kommune

Glostrup Kommune er en af de mindre kommuner i kongeriget med sine ca. 22.000 indbyggere. Til gengæld kan kommunen prale af at have næsten lige så mange arbejdspladser, og af at ha’ en personskat der i 2018 var landets 7. laveste.

 

Med sin beliggenhed 10 km vest for Rådhuspladsen, er Glostrup en del af Region Hovedstaden, og det giver fordele som Glostrup Kommune, dens borgere og ikke mindst erhvervsliv nyder godt af, i fremtiden endda i endnu højere grad. Når letbanen i 2025 forventes at blive taget i brug, vil hele 4 stationer ligge i Glostrup, hvoraf den ene - Glostrup Station bliver Sjællands 5. største. Rejsetiden til Kastrup Lufthavn vil herefter kunne holdes inden for 15-20 min.

 

I Glostrup Kommune har man markant flere større virksomheder end landsgennemsnittet, alene Rigshospitalet Glostrup tegner sig for ca. 2400 ansatte.

 

Men også som nystartet iværksættervirksomhed bliver du godt modtaget i Glostrup, du kan bl.a. benytte dig af HIP Iværksætterhuset og Erhvervshusets mange tilbud, som du kan læse om her på Startinfo.

 

Sæt kryds i feltet “Gem Glostrup som min favorit”, og du har mulighed for at holde dig ajour med udviklingen i en kommune med gang i.

 

 

Disclaimer… Denne side er ikke udarbejdet af Glostrup Kommune. Eventuelle fejl og mangler kan alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk. Kontakt os venligst, hvis du opdager noget, der mangler eller andre fejl.

 

 

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.