Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
MENU

God planlægning er guld værd for virksomheder

Der er rigtig mange ting at holde styr på, hvis man driver sin egen virksomhed. Derfor er det ikke alle, der synes, at det er nemt at klare det hele.

 

Hvad rigtig mange desværre glemmer, er at planlægge deres tid. Ikke nok med det, så glemmer de også at planlægge deres ansattes tid, hvilket kan være et stort problem.

Hvis der ikke er planlagt, hvad der skal ske, er der en risiko for, at der slet ikke sker noget. Med andre ord, kan du ende med at betale løn til ansatte, der ikke udfører arbejde.

 

Dine ansatte må ikke være i tvivl om arbejdsdagen

Hvis du vil være sikker på, at dine ansatte får udrettet mest muligt i løbet af en arbejdsdag, skal du sørge for, at de ikke er i tvivl om, hvad de skal foretage sig.

Netop derfor skal du kunne planlægge, hvad dine ansatte skal give sig i kast med. I stedet for at forklare de ansatte dette, skal det selvfølgelig foregå i et system.

 

F.eks. kan du få en god planlægningskalender med Kala, der medfører, at du kan planlægge, hvilke opgaver, som dine ansatte skal varetage – og det hele bliver endda præsenteret på brugervenlig og overskuelig vis.

 

Planlægning kan styrke din virksomhed. Måske kan Kala hjælpe dig!

 

Manglende planlægning kan føre til store tab

Hvad mange glemmer at tænke over er, at manglende planlægning kan ende med at føre til store tab. Det skyldes, at dine ansatte kan spilde deres tid.

 

Hvis du ønsker at gardere dig bedst muligt mod dette, skal du have system, hvori du kan planlægge, hvilke ansatte, der tager sig af hvilke opgaver.

 

Som angivet før, så vil det sikre, at de ikke spilder tiden. I stedet kan de blot åbne et system på deres PC, hvor de lynhurtigt kan finde ud af, hvad de skal beskæftige sig med.

 

Planlæg ikke blot en dag frem

Faktisk er der rigtig mange virksomhedsejere, der sørger for at planlægge, hvad deres ansatte skal beskæftige sig med. Desværre er der mange, der kun får planlagt én dag frem.

 

Det kan virke som en god idé, da man dermed er mere agil og hurtigt kan lave ændringer. Faktum er dog, at det giver bedre mening at planlægge langt frem i tiden.

Skulle det vise sig, at dine ansatte bliver hurtigt færdige, at et projekt udskydes eller noget helt tredje, ved de med det samme, hvad de kan kaste sig over i stedet, da det allerede er planlagt.

 
Publiceret 27.12.2022

 

Artikler om iværksætteri skrevet af samarbejdspartnere

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.