Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
Du er her: Forside » KommuneGuide » Greve

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDERNE FOR GREVE KOMMUNE

  

Vil du etablere virksomhed i Greve Kommune?

Her på siderne kan du finde de tilbud, der er til dig, der ønsker at at etablere sig som iværksætter I Greve Kommune. 

 

Greve Kommune er beliggende på den østlige del af Sjælland, er en attraktiv destination for virksomheder og investorer. Kommunen har en strategisk placering i forhold til København og Københavns Lufthavn, og samtidig har den en rig historie og et smukt landskab, der gør den til en god destination for både arbejde og fritid.

 

Erhvervslivet i Greve Kommune er mangfoldigt og spænder over en bred vifte af brancher. Fra traditionelle industrier som produktion og transport til moderne og innovative brancher som IT og sundhedssektoren, er der noget for enhver smag i denne dynamiske kommune.

 

 

En af de største fordele ved at drive virksomhed i Greve Kommune er dens centrale beliggenhed og gode infrastruktur. Kommunen er godt forbundet med resten af landet og har adgang til nogle af de største markeder i Europa. Københavns Lufthavn ligger kun 20 minutter væk, og der er nem adgang til motorveje og offentlig transport.

 

 

Der er også gode faciliteter virksomheder i Greve Kommune. Greve Erhverv er den lokale erhvervsforening, der hjælper virksomheder med at finde egnede lokaler, rekruttere talentfulde medarbejdere og netværke med andre virksomheder.

 

En af de mest lovende sektorer i Greve Kommune er sundhedssektoren. Med sit tætte samarbejde med Københavns Universitet og en række forskningsinstitutioner er kommunen blevet et center for sundhedsinnovation og forskning. Flere virksomheder i kommunen er specialiserede i sundhedsteknologi og -services og har allerede opnået succes på det danske og internationale marked.

 

 

Hvis du sætter kryds i "Gem Greve som min favorit", skal du ikke bruge tid på at finde kommunen på listen næste gang. 

 

 Velkommen til iværksættersiderne om Greve Kommune

 

Disclaimer… den side er ikke etableret af Greve ErhvervsCenter eller Greve Kommune. Eventuelle fejl eller mangler kan alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk. Kontakt os venligst, hvis du opdager noget, der mangler eller andre fejl.

 

 

 1.Iværksætterrådgivning i Greve kommuneLink til iværksætterrådgivning i Greve KommuneDenne side om iværksætteri i Greve præsenteres i samarbejde med ITN Vision - Software til webshops

 

PARTNERE I

GREVE

KOMMUNE:

 


ITN Vision Software til webshops

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.