Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Greve

 

Vækstfabrikken Greve

Vækstfabrikken Greve,

ErhvervsCentret, Korskildelund 6, 2670 Greve.

Tlf. 3155 3035, info@vaekstfabrikkerne.dk

  

Vækstfabrikken i Greve er et iværksættermiljø med kontorplads. Men det er meget mere end bare dét. Som en del af vækstfabrikkerne kan du få tilknyttet en erfaren vækstkonsulent, der følger dig gennem dit forløb. Sparring med en konsulent er din mulighed for at få ekspert på banen, der kan hjælpe dig videre. Konsulenterne har stor viden og erfaring med at drive egen erfaring. Konsulenterne kan for eksempel hjælpe dig med salg og markedsføring, strategi og ledelse, internationalisering, produktudvidelse og finansiering og økonomi.

 

På Vækstfabrikkerne rundt om på Sjælland afholdes der løbende events og workshops, der er relevante for dig som iværksætter. Derudover får du et stort netværk af andre virksomheder, der holder til på en af Vækstfabrikkerne. Bliv en del af netværket og udnyt det til din fordel. Netværk er vigtigt!

 

En flyverplads koster 1.300 kr. pr. måned, mens en fuldtidsplads koster 2.600 kr. pr. måned. Et lukket kontor koster 2.910 kr. pr. måned.  

 

Vækstfabrikken deler lokaler med ErhvervsCentret.

 

Du kan læse mere om Vækstfabrikken i Greve her

 

 

PARTNERE I

GREVE

KOMMUNE: 

 
 
ITN Vision Software til webshops

 

Greve ErhvervsCenter 

Greve ErhvervsCenter

Korskildelund 6, 2670 Greve

Tlf. 36 91 50 00 , hsa@greve.dk

 

 

Hos ErhvervsCentret Greve kan du få mere end blot rådgivning. Du har nemlig også mulighed for at leje kontorlokaler, hvor du får mange spændende virksomheder som nabo. Du bliver en del af et dynamisk miljø og en varm stemning.


ErhvervsCentret er placeret centralt i et af Greves grønne erhvervsområder, som ligger lige ud til Køge Bugt motorvejen og kun 20 minutter til København og lufthavn. Alt i alt en super placering!


Som lejer får du adgang til kantine, køkken og madordning samt fri parkering, elektronisk adgangskontrol, elevator og bemandet reception, som tager imod gæster og post. Derudover får du også adgang til lagerplads, kopimaskine, trådløst netværk og badefaciliteter.  Der er også mulighed for at leje mødelokaler.


Udover de mange faciliteter afholdes der løbende arrangementer - foredrag, netværk og sparring. Derudover er der fælles morgenmad hver fredag.


Du har mulighed for at leje kontorer på dag- eller fuldtidsbasis, hvor du har fuld adgang til alle fællesarealer. Du har også mulighed for at leje en kontorplads i et kontorfællesskab. ErhvervsCentret tilbyder altså mange muligheder, så du kan finde netop den løsning, der passer til dig og din virksomheds behov.


For at høre mere om de attraktive lokaler og priser, kan du kontakte ErhvervsCentret på tlf. 36 91 50 09 eller hsa@greve.dk.


Du kan besøge ErhvervsCentrets hjemmeside her!

 

 

 

 

 


 

Denne side om iværksætteri i Greve præsenteres i samarbejde med ITN Vision - Software til webshops

 

 

 

 
1. Iværksætterrådgivning i Greve Kommune3. Arrangementer og events i Greve
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.