Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
Du er her: Forside » KommuneGuide » Gribskov

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDERNE FOR GRIBSKOV KOMMUNE

 

Velkommen til kommunen som har fået navn efter Danmarks fjerdestørste skov, Gribskov. Gribskov er den største kommune i Nordsjælland målt på km², og her har man det hele - både skov og strand. Store dele af Naturparken Kongernes Nordsjælland ligger i kommunen, og kystlinjen mod Kattegat er helt unik. Charmerende fiskerlejer som Tisvildeleje og Gilleleje ligger som perler på en snor. Det gør alt sammen Gribskov til en kommune, der tiltrækker mange tusinde turister hvert år, og også en af de kommuner i landet som har flest sommerhuse i forhold til fastboende indbyggere.

  

Velkommen til iværksættersiderne om Gribskov Kommune

 

Afstanden til Hovedstaden er overkommelig, og i praksis betyder det, at virksomhederne i Gribskov har nærhed til et betydeligt marked. Hertil kommer fordele som gode muligheder for at tiltrække veluddannet arbejdskraft, og nærhed til universiteter og vidensmiljøer i kraft af beliggenheden tæt på Danmarks vækstcentrum. Erhvervsstrukturen er mangfoldig, og i byer som Helsinge, Tisvildeleje, Gilleleje og Græsted finder man forskellige erhverv som håndværk, handel/ detail, fremstillingsindustri, landbrug og lokaltproducerede forarbejdede fødevarer. Nye kreative virksomheder og liberale erhverv, spiller i stadigt større omfang en central rolle for vækst og beskæftigelse. 

 

Der er rigtig mange små virksomheder i Gribskov, og kommunen er en af de bedste i Danmark målt på iværksætteri. I 2018 fik kommunen 16,7 nye virksomheder per 1.000 indbyggere, på landsplan var tallet 13,4, og det indbragte kommunen en flot 8. plads. I en tid hvor flere og flere får mulighed for at ha’ en fleksibel arbejdsplads, er Gribskov et oplagt sted at slå sig ned. 

 

Har du også mod på at kaste dig ud i iværksætterlivet i Gribskov, så tjek kommunen ud her på Startinfo. Husk at sætte kryds i feltet “Gem Gribskov som min favorit”.

 

1.Iværksætterrådgivning i Gribskov kommune

 

Disclaimer… Denne side er ikke etableret af Gribskov Kommune. Fejl eller mangler kan alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk. Kontakt os, hvis du opdager noget, der mangler eller andre fejl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.