Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
Du er her: Forside » KommuneGuide » Hillerød

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDERNE FOR HILLERØD KOMMUNE

 

Overvejer du etablering i Hillerød Kommune?

På disse sider bliver du præsenteret for de iværksætter tilbud, der er til dig, som ønsker at etablere egen virksomhed i Hillerød Kommune

 

Hillerød er en smuk by og kommune beliggende i Nordsjælland i Danmark. Med en befolkning på omkring 53.000 indbyggere, hvor de 35.000 bor i Hillerød by.

  

Erhvervslivet i Hillerød er meget varieret og spænder over en bred vifte af sektorer. En af de største sektorer i kommunen er sundhedssektoren, hvor der er en række store hospitaler og sundhedsfaciliteter. Hillerød Hospital er et af de største hospitaler i Nordsjælland og fungerer som et vigtigt center for specialiserede sundhedstjenester.

 

Udover sundhedssektoren er Hillerød også kendt for sin fødevareindustri, hvor der produceres en bred vifte af fødevarer, herunder mejeriprodukter, kød og chokolade. Derudover er der også en betydelig produktionssektor i kommunen, der spænder fra maskiner og udstyr til træ- og metalindustri.

 

Hillerød har også en stærk turistindustri, der tiltrækker besøgende fra både ind- og udland. En af de største turistattraktioner i kommunen er Frederiksborg Slot, et storslået renæssanceslot, der fungerer som nationalmuseum. Derudover er der også en række naturskønne områder og parker i kommunen, som tiltrækker turister, der ønsker at nyde den smukke natur.

 

 

En anden vigtig sektor for erhvervslivet i Hillerød er teknologi og innovation. Kommunen er hjemsted for en række teknologivirksomheder, der arbejder inden for forskellige områder, herunder softwareudvikling, telekommunikation og IT-tjenester. Derudover er der også en række forskningsinstitutioner og uddannelsescentre i Hillerød, der spiller en vigtig rolle i udviklingen af den lokale teknologisektor.

 

 

En af de største fordele ved at drive virksomhed i Hillerød er dens centrale placering i regionen. Hillerød er tæt på både hovedstaden København og andre større byer som Helsingør, Frederikssund og Roskilde.

 

Hillerød Kommune har en stærk infrastruktur og gode transportforbindelser. Der er en række veje og motorveje, der forbinder Hillerød med resten af regionen, og der er også en velfungerende jernbaneforbindelse, der forbinder Hillerød med København og andre større byer.

 

Sæt kryds i "Gem Hillerød som min favorit", så skal du ikke bruge tid på at finde kommunen på listen næste gang! 

 

Velkommen til iværksættersiderne om Hillerød Kommune

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1.Iværksætterrådgivning i Hillerød KommuneGå til siden om iværksætterrådgivning i Hillerød

 

Disclaimer… Denne side er ikke oprettet af Hillerød Kommune. Fejl og mangler kan alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk. Kontakt os venligst, hvis du opdager noget, der mangler eller andre fejl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.