Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
MENU

Hvilket webshop system skal man starte i?

 

Når du vil starte en webshop, er valg af webshop system en af de mest essentielle beslutninger, du står overfor. Det kan være svært at vide, hvad du leder efter, hvis du ikke har drevet en webshop tidligere, fordi der findes mange forskellige typer webshop systemer, og du endnu ikke kender dit behov.

 

Artikel om webshop Magento vs Shopify

 

Dit behov vil nemlig med stor sandsynlighed ændres i takt med, at din webshop vokser, og derfor kan det også være svært at tage både kortsigtede og langsigtede behov med i dine overvejelser fra start af. Dét, du helt grundlæggende skal kigge og lede efter i begyndelsen, er en platform, der kan vokse med dig, og som er lavet til at drive e-commerce. På den måde kan du give dig selv de bedste forudsætninger for at få en god start med at drive webshop.

 

De to mest gængse og brugte webshop systemer er Magento og Shopify, og derfor er der mange, der helt naturligt snævrer sin søgning ind til netop disse to systemer, og holder dem op mod hinanden. For der ér nemlig nogle relativt store forskelle, og derfor giver det rigtig god mening at kigge på Magento vs Shopify, når du overvejer hvilket webshop system, du skal starte i.

 

Hvorfor vælger mange nystartede webshops Shopify?

Det er ikke nogen hemmelighed, at rigtig mange nystartede webshops bliver drevet i Shopify. Shopify er et canadisk webshop system, der i modsætning til de fleste andre webshopsystemer, er bygget udelukkende med et formål om at gøre det nemmere at drive webshop. Alt Shopify foretager sig er med tanke på de, der driver webshop gennem deres system. Det betyder, at Shopify ikke er et webshop modul, der bliver lagt i forlængelse af et andet system, som vi kender det fra eksempelvis Wordpress og Woocommerce. Netop dét, er også grunden til, at mange vælger Shopify, hvor alting er bygget urolig intuitivt, og funktionerne er let tilgængelige uanset hvad, du laver i Shopify.

 

Hvad er fordelene ved at vælge Shopify som webshop system?

Derfor er det næsten også selvsagt, at der er mange fordele ved at bruge Shopify - blandt andet, at du ikke selv skal stå for hosting og risikere, at de bryder ned på vigtige mærkedage, hvor der er en øget mængde trafik på din webshop. Stort set alle andre webshop systemer kræver, at du netop selv står for hostingen, men det er heldigvis ikke tilfældet med Shopify.

 

Samtidig udvikler Shopify konstant nye funktioner, for at gøre det nemmere for dig at drive din e-commerce forretning. Shopify sørger blandt andet for:

  • At din webshop er mobiloptimeret helt automatisk
  • At du har mange forskellige temaer og layouts at vælge mellem
  • At opsætningen er utrolig nem, og det ikke kræver at du er teknisk eller kan udvikle
  • At du nemt og hurtigt kan integrere med eksterne systemer
  • At du har kundesupport 24/7
  • At du har et bredt udvalg af tusindvis af forskellige apps

Listen er lang, og dette er kun et lille udpluk af de mest essentielle ting, som Shopify gør ekstraordinært godt. I sidste ende er der mange fordele for dig, der gerne vil fokusere på at drive og vækste din webshop, uden at skulle tænke på tekniske begrænsninger og udfordringer.

 

 

Artikler om iværksætteri skrevet af samarbejdspartnere

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.