Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
Du er her: Forside » KommuneGuide » Ishøj

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDEN FOR ISHØJ KOMMUNE 

 

Ishøj kommune ligger på den østlige del af Sjælland og er en af de 29 kommuner i Region Hovedstaden i Danmark. Ishøj kommune dækker et areal på omkring 26 kvadratkilometer og har en befolkning på omkring 22.000 mennesker.Kommunen er beliggende ved Køge Bugt og er kendt for sin smukke natur, herunder strandene og skovene i Ishøj og Vallensbæk. Ishøj har også en stor marina, som tiltrækker sejlere fra nær og fjern.

Ishøj kommune er en af de mest multikulturelle kommuner i Danmark, og befolkningen er præget af en stor diversitet. Der er en stor andel af borgere med udenlandsk baggrund, og kommunen arbejder aktivt på at fremme integration og samhørighed blandt dens befolkning.

 

Ishøj kommune er kendt for sin kultur, og der er flere vigtige kulturelle institutioner i kommunen. Ishøj Bibliotek er en vigtig kulturinstitution, der tilbyder en bred vifte af kulturelle aktiviteter og arrangementer. Desuden er Ishøj Bycenter et populært indkøbscenter, der er kendt for sine mange butikker og restauranter. Ishøj kommune er også kendt for sin moderne arkitektur og sine kunstinstallationer, herunder Ishøj Vandtårn og Sculpture by the Sea.

 

Ishøj Vandtårn er en imponerende bygning, der blev bygget i 1970'erne, og som i dag huser et kunstgalleri og et udstillingssted. Kommunen har et godt offentligt transportsystem, som gør det nemt for borgerne at komme rundt i området og til og fra København. Der er flere togstationer i kommunen, herunder Ishøj Station, som er en af de største stationer i området.

 

Velkommen til iværksættersiderne om Ishøj Kommune

 

 

Sæt kryds i "Gem Ishøj som min favorit", så du ikke skal lede efter kommunen næste gang, du besøger Startinfo.dk 

 

 

1.Iværksætterrådgivning i Ishøj KommuneGå til siden om iværksætterrådgivning i Ishøj Kommune

 

Disclaimer… Denne side er ikke oprettet af Ishøj Kommune. Fejl og mangler kan alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk. Kontakt os venligst, hvis du opdager noget der mangler eller andre fejl.

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.