Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
MENU

IT-løsninger for mindre virksomheder – sådan undgår du at købe dig fattig i IT-udstyr

 

Ejer eller arbejder du i en mindre virksomhed? Så kender du måske allerede alt for godt til de udfordringer, der kan være forbundet med at vælge de rette IT-løsninger. Udfordringerne skyldes flere ting; f.eks. at nogle IT-leverandører udelukkende fokuserer på større virksomheder. Det medvirker ofte til, at løsningerne bliver alt for dyre for mindre virksomheder, og samtidig risikerer i som en mindre virksomhed også, at disse løsninger er langt fra optimale til jeres virksomhed; ganske enkelt fordi de er beregnet til en anden størrelse virksomhed. Af samme grund er det vigtigt, at I vælger de rette IT-løsninger, når I køber ind, og her er det vigtigt at være opmærksom på, at I vælger løsninger, der er tilpasset jeres behov og budget. Og hvordan gør man så det, tænker du?

 

Identificer og kortlæg jeres præcise behov for potentielle leverandører

Først og fremmest er det bidende nødvendigt, at I kortlægger jeres præcise behov. Springer i dette skridt over, risikerer i blot at købe en løsning, der er enten for begrænset eller for omfattende i forhold til, hvad i reelt set har behov for. Det ender med at koste – enten i form af frustrationer eller i form af penge.

 

Når der er styr på jeres behov, er næste skridt at kortlægge det for potentielle leverandører, så disse har en klar beskrivelse af, hvad i har brug for. Her kan det være en god idé at bringe flere leverandører i spil, så I sikrer jer den bedst mulige løsning ift. jeres behov.

 

Valg af IT-løsninger til mindre virksomheder - find den rette leverandør

 

Vælg et brand, der specialiserer sig i IT-løsninger til mindre virksomheder

Når I skal vælge leverandør, er det også vigtigt, at I er opmærksomme på hvilke brands, leverandøren gør brug af. Ideelt set bør I vælge en leverandør, der har flere brands i folden, og her er det særligt vigtigt, at nogle af disse brands henvender sig direkte til mindre virksomheder som jeres. Et eksempel herpå kunne være Cisco Meraki, der blandt andet er kendt for at tilbyde løsninger til mindre virksomheder, når det kommer til WiFi og netværksløsninger.

Cisco Meraki er blot et eksempel – der findes adskillige leverandører, der tilbyder løsninger til mindre virksomheder. Du bør derfor sørge for at spørge din IT-leverandør om, hvorvidt de har brands, som komplimenterer mindre virksomheder. På den måde øger du chancen for, at jeres næste indkøb af IT-løsninger bliver en bragende succes!

 

 Artikler om iværksætteri skrevet af samarbejdspartnere

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.