Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Iværksætterrådgivning i Læsø Kommune

 

StartUp Club Læsø

Alle erhvervskontorerne i de 11 kommuner i Nordjylland har etableret en StartUp Club som et nyt tilbud til iværksættere. Den gamle ordning - Nordjysk Iværksætter Netværk (NiN) - med offentlige tilskud er efterhånden lukket, så nu har man allieret sig med en gruppe af dedikerede private rådgivere, der alle ønsker at bidrage til udviklingen af nye virksomheder i deres kommune.

 

Erhvervs og turistchef på Læsø.

Iværksættere på Læsø har fin adgang til iværksætterhjælp, da Læsø Turist- og Erhvervsforening har en medarbejder, der bl.a. skal står for hjælp og vejledning til Læsø Kommunes iværksættere.

 

Erhvervs- og turistchef Jens Rulle kan kontaktes på følgende måder: 

e-mail: jr@visitlaesoe.dk eller tlf: 93 92 99 40 

 

Se mere om Læsø Turist- og Erhvervsforening her!

 

I øvrigt en god idé at blive medlem af det lokale erhvervsråd/turistforening. I Læsøs tilfælde er det samme forening, og du kan se lidt om vilkår for at blive medlem her! og du kan se hvem der er medlem her!  (åbner et pdf dokument)


 

Iværksætteruddannelsen ved Infolinkkurser og Aalborg Handelsskole 

Logo Infolinkkurser

Et iværksætterkursus er en super god idé, hvis du vil rigtig godt i gang med din egen virksomhed. "Overlevelsesraterne" er helt vildt høje for de personer, der deltager i et iværksætterkursus inden start af virksomhed. 

 

Når du bor på en ø, er der selvfølgelig lidt problem med transporten, selvom det kan lade sig gøre, hvis du virkeligt vil.

 

Men nu er der også muligheder for at deltage på iværksætterkursus som fjernundervisning eller online kurser. Er du ledig kan du måske få jobcenteret til at betale dit deltagergebyr.

 

Læs mere om onlinekurserne her!

 

Læs mere om iværksætterudannelsen generelt her!

 


 

 

Next Step puljen -> få op til 24.000 kr. i tilskud

 

IværksætterDanmark har en pulje, hvor du som ret nyetableret iværksætter kan få tilskud til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning.  Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling? 

 

Next Step understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt. Iværksættere der har søgt og opnået bevilling fortæller at det er super let.  Du får tildelt en vækstguide der hjælper dig, og du får mulighed for at finde et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, som kan hjælpe dig.

 

Når du bliver godkendt dækkes op til 75 % af regningen. Du kan dog max. få 24.000 kr. i tilskud.

 

BEMÆRK! PULJEN ER ÅBNE IGEN, MEN FORVENT STOR KONKURRENCE OM MIDLERNE. 

 

Læs mere om Next Step Iværksætterpuljen!

 

  

 


 

 

 PARTNERE

PÅ LÆSØ:

 Logo Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen iværksætterkursus

 

Erhvervshus Nordjylland 

Erhvervshus Nordjylland tilbyder også rådgivning til iværksættere på Læsø

Som iværksætter i Nordjylland har du mulighed for at supplere den rådgivning du kan få på erhvervskontoret med rådgivning fra Erhvervshus Nordjylland. Erhvervshus Nordjylland har hovedkontor på Novi i Aalborg og filial på Mors.

 

Erhvervshusets konsulenter er gratis at benytte, og de kommer gerne på Læsø. Konsulenterne kan tilbyde en specialiseret rådgivning, og de har et stærkt netværk af både private og offentlige samarbejdspartnere.”

 

Erhvervshuset udbyder flere EU finansierede programmer for iværksættere og også for mere etablerede virksomheder.

 

Erhvervshuset træffes på telefon 70 21 08 08 eller klik her.

 

 
2. Læsø Kommune og andre myndigheder
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.