Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Iværksætterrådgivning i Aabenraa Kommune

 

Business Aabenraa er klar til at hjælpe iværksættere

Business Aabenraa er din indgangsvinkel til livet som iværksætter i Aabenraa. De tilbyder dig gratis en-til-en vejledning til alle, der ønsker at starte egen virksomhed eller som allerede er startet som iværksætter i Aabenraa Kommune.

 

Forud for mødet skal du udarbejde en mini-forretningsplan, som præsenterer din virksomhed og din idé. Forretningsplanen giver rådgiverne den bedste mulighed for at vejlede dig på bedste vis. Med forretningsplanen ved hånden tager mødet også udgangspunkt i netop dine behov og dit koncept.

 

Konsulenterne ved Business Aabenraa er certificeret i Væksthjulet, som betyder, at i kommer hele vejen rundt om din virksomhed med særlig fokus på koncept, kunderelationer, organisation og virksomhedsdriften.

 

Du kan læse mere om den gratis en-til-en vejledning her!

 

 

 

 

 

Iværksætterkursus i Aabenraa

Går du med en iværksætterdrøm, er det en fordel, hvis du deltager i et iværksætterkursus inden opstarten af din virksomhed. Det viser sig nemlig, at iværksættere, der deltager i et iværksætterkursus, har en langt højere overlevelsesrate, end iværksættere der ikke deltager i et iværksætterkusus.

 

Business Aabenraa tilbyder i samarbejde med IBA Erhvervsakademi to kursustyper for iværksættere. Du kan deltage i begge kurser uafhængigt af hinanden, men de fungerer også som et god supplement til hinanden.


Første tilbud er et opstartstilbud, hvor du lærer at arbejde med din forretningsplan og forretningsmodellen Business Model Canvas. Du vil få undervisning i emner som idé, marked, salg, netværk, økonomi og jura. Undervisningen foregår over fire aftenmøder og fire webinarer. Det koster 1.825 kr. at deltage.

 

Andet tilbud er kurset “Iværksætteri i praksis”, som har fokus på din virksomhed og forretningsidé. Gennem dette kursus opnår du grundlæggende kompetencer inden for innovation, udvikling og ledelse i praksis. Du får desuden styr på de erhvervsmæssige, økonomiske, juridiske og praktiske forhold, som skal håndteres, når du starter din egen virksomhed. Kursusforløbet foregår over 8 hele undervisningsdage eller 6 aftener og 3 webinarer. Kurset afsluttes med en eksamen, og du opnår 10 ECTS ved at bestå. Det koster 1.200 kr. at deltage i kurset.

 

Du kan læse mere om iværksætterkurser her!


 

Iværksætterpuljen få op til 25.000 kr. i tilskud

Iværksætterpuljen kan du som ret nyetableret iværksætter bruge til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Iværksætterpuljen understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt: Find et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, og bliver du godkendt dækkes op til 80 pct. af regningen. Du kan dog max. få 25.000 kr. i tilskud. 

 

Læs mere om Iværksætterpuljen!

 

 

 

   

Erhvervshus Sydjylland 

Erhvervshus Sydjylland hjælper også iværksættere i Aabenraa KommuneI Region Sydjylland har du som iværksætter mulighed for at få ekstra rådgivning og sparring hos Erhvervshus Sydjylland. I samarbejde med konsulenterne hos Erhvervshus Sydjylland afklares dine udviklingsbehov - ofte ved brug af Væksthjulet. Du får rådgivning, der ofte er mere målrettet netop den branche, du befinder dig indenfor.

 

Erhvervshus Sydjylland har kontor i Vojens.

 

Du kan kontakte Erhvervshuset på tlf. 70 23 55 15, hvis du vil vide mere om deres sparring og de programmer, som de tilbyder. Du kan desuden besøge deres hjemmeside her

 

 

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Aabenraa
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.