Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Aabenraa Kommune

 

Business Aabenraa

Business Aabenraa er din indgangsvinkel til livet som iværksætter i Aabenraa. De tilbyder dig gratis en-til-en vejledning til alle, der ønsker at starte egen virksomhed eller som allerede er startet som iværksætter i Aabenraa Kommune.

 

Forud for mødet skal du udarbejde en mini-forretningsplan, som præsenterer din virksomhed og din idé. Forretningsplanen giver rådgiverne den bedste mulighed for at vejlede dig på bedste vis. Med forretningsplanen ved hånden tager mødet også udgangspunkt i netop dine behov og dit koncept.

 

Konsulenterne ved Business Aabenraa er certificeret i Væksthjulet, som betyder, at i kommer hele vejen rundt om din virksomhed med særlig fokus på koncept, kunderelationer, organisation og virksomhedsdriften.

 

Du kan læse mere om den gratis en-til-en vejledning her!

 

 

 

 

 

Iværksætterkursus

Går du med en iværksætterdrøm, er det en fordel, hvis du deltager i et iværksætterkursus inden opstarten af din virksomhed. Det viser sig nemlig, at iværksættere, der deltager i et iværksætterkursus, har en langt højere overlevelsesrate, end iværksættere der ikke deltager i et iværksætterkusus.

 

Business Aabenraa tilbyder i samarbejde med IBA Erhvervsakademi to kursustyper for iværksættere. Du kan deltage i begge kurser uafhængigt af hinanden, men de fungerer også som et god supplement til hinanden.


Første tilbud er et opstartstilbud, hvor du lærer at arbejde med din forretningsplan og forretningsmodellen Business Model Canvas. Du vil få undervisning i emner som idé, marked, salg, netværk, økonomi og jura. Undervisningen foregår over fire aftenmøder og fire webinarer. Det koster 1.825 kr. at deltage.

 

Andet tilbud er kurset “Iværksætteri i praksis”, som har fokus på din virksomhed og forretningsidé. Gennem dette kursus opnår du grundlæggende kompetencer inden for innovation, udvikling og ledelse i praksis. Du får desuden styr på de erhvervsmæssige, økonomiske, juridiske og praktiske forhold, som skal håndteres, når du starter din egen virksomhed. Kursusforløbet foregår over 8 hele undervisningsdage eller 6 aftener og 3 webinarer. Kurset afsluttes med en eksamen, og du opnår 10 ECTS ved at bestå. Det koster 1.200 kr. at deltage i kurset.

 

Du kan læse mere om iværksætterkurser her!


 

 

 

 

 

MEDSTRØM

MEDSTRØM er et EU finanseriet projekt. Visionen er at skabe kreativitet og vækst for iværksættere i Region Syddanmark. MEDSTØM vil skabe øget iværksætteri og vækst i de kreative erhverv i Syddanmark. De tilbyder forskellige forløb, der passer til de fire trin, der er på iværksætterrejsen: idé, etablering, vækst og ekspansion.

 

Ingen af MEDSTRØMs forløb bliver afholdt i Aabenraa, men du er velkommen til at deltage i dem i en af de andre kommuner i Region Sydjylland.

 

Besøg MEDSTRØMS hjemmeside og find det nærmeste forløb her


 

 

 

 

 

 

Iværksætterworkshop: Tankestrøm

På workshoppen kan du prøve din idé af i professionelle og falige rammer. Du får mulighed for at modne din idé med faglig og personlig indsigt.

 

Workshoppen er for kommende iværksættere er helt nystartede iværksættere, der vil udvikle og afprøve sin forretningsidé. Du kan også deltage som etableret virksomhed, der ønsker at udvikle nye projekter eller produkter.

 

Tankestrøm er også for etablerede virksomheder, der vil udvikle nye projekter eller produkter.

 

Workshoppen foregår over 2 dage i dagtimerne. Undervisning og materialer er gratis.

 

Du kan læse mere om iværksætterworkshoppen her!

 

 

 

 

Opstartsforløb: Power-Up

Opstartsforløbet Power-Up er for dig, der har en drøm om at starte virksomhed eller til dig, der allerede er startet. Forløbet har fokus på netværk, sparring, salg og kerneværdien i din virksomhed. Målet med forløbet er, at du som ny iværksætter udvikler dit brand, koncept og din idé til en bæredygtig virksomhed. Du får et fagligt og ikke mindst personligt kompetenceløft. Power-Up består af ni workshops, hvor du får individuel sparring, praksisorienteret viden og værktøjer, et udvalg af valgfag og et netværk af andre nystartede iværksættere.

 

Du kan deltage i Power-Up, hvis du endnu ikke har oprettet CVR-nummer, eller hvis du har haft virksomhed i 0-1 år.  Power-up strækker sig over fire måneder, med 13 moduler i dagtimerne.

 

Power-Up er en del af et EU finansieret projekt - Medstrøm. Derfor er undervisningen og materialer gratis. I forbindelse med forløbet er der dog et forplejningsgebyr på 900 kr., der dækker over kaffe, te, vand, frugt og kage.

 

Du kan læse mere om Power-Up her


 

 

 

 

 

Vækstforløb: Strømstyrke  

Vækstforløbet hjælper dig med at løfte din virksomhed til det næste niveau. Du får viden og værktøjer til at skabe en god udvikling i din virksomhed, og du bliver klar til at vokse med din virksomhed. Målet med forløbet er, at du får forbedrede ledelseskompetencer og en forbedret bundlinje gennem øvelser i ledelse, innovation, salg, netværk, branding og kommunikation.

 

Du kan deltage i Strømstyke, hvis du har haft et CVR-nummer i 1-5 år. Forløbet tager ni måneder med 12 moduler og tre netværksarrangementer.

 

Power-Up er en del af et EU finansieret projekt - Medstrøm. Derfor er undervisningen og materialer gratis. I forbindelse med forløbet er der dog et forplejningsgebyr på 1750 kr., der dækker over kaffe, te, vand, frugt og kage og frokostbuffet.


Du kan læse mere om Strømstyrke her!


 

 

 

 

  

Erhvervshus Sydjylland 

 

Erhvervshus Sydjylland logo

I Region Sydjylland har du som iværksætter mulighed for at få ekstra rådgivning og sparring hos Erhvervshus Sydjylland. I samarbejde med konsulenterne hos Erhvervshus Sydjylland afklares dine udviklingsbehov - ofte ved brug af Væksthjulet. Du får rådgivning, der ofte er mere målrettet netop den branche, du befinder dig indenfor.

 

Erhvervshus Sydjylland har kontor i Vojens.

 

Du kan kontakte Erhvervshuset på tlf. 70 23 55 15, hvis du vil vide mere om deres sparring og de programmer, som de tilbyder. Du kan desuden besøge deres hjemmeside her

 

 

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Aabenraa
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.