Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Iværksætterrådgivning i Albertslund Kommune

 

Erhvervssammenslutningen

Erhvervssammenslutningen er et lokalt erhvervsnetværk i Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund kommuner. Der tilbydes netværk med mange andre erhvervsdrivede i de 4 kommuner og normalt cirka 20 arrangementer om året, hvor du kan få styrket din faglighed og møde de andre medlemmer.

 

Et medlemskab i Erhvervssammenslutningen koster 3.000 kr. om året.

 

Læs mere her!

 

 


 

Iværksætterpuljen Next Step -> få op til 24.000 kr. i tilskud

Iværksætterpuljen kan du som ret nyetableret iværksætter bruge til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Next-Step puljen er en del af IværksætterDanmark, der understøtter iværksætteres udvikling og vækst. Og det er faktisk meget enkelt

 

Læs mere om NextStep Iværksætterpuljen!

 


 

IværksætterDanmark

Erhvervshusene er gået sammen om et nationalt program for iværksættere. Det er lige startet, så der er ikke så meget udbudt endnu. Men det kommer. Erhvervshus Hovedstaden står i spidsen for programmet.

 

Tjek vores arrangementskalender for at finde de udbudte kurser. Der udbydes både online forløb og events med fysiskfremmøde, typisk afholdt i København.

 


 

 

Erhvervshus Hovedstaden

Erhvervshus Hovedstaden hjælper iværksættere i Albertslund Kommune

Som iværksætter i Albertslund Kommune kan du hente hjælp hos Erhvervshus Hovedstaden. Erhvervshus Hovedstaden tilbyder rådgivning til alle iværksættere i hele Region Hovedstaden. Du får her en sparringspartner, der giver dig kvalificeret og målrettet sparring på din virksomheds vækstpotentiale.

 

Deres konsulenter er uvildige, professionelle og målretter virksomhedes vækstplan efter din virksomheds behov og muligheder.

 

Erhvervshus Hovedstaden tilbyder iværksætterhjælp og vejledning til virksomheder fra 0-3 år samt før startere.

 

Der tilbydes Iværksætterintroer, som er en tre-fire timers workshop om basal forretningsudvikling, valg af virksomhedsform, grundlæggende salg og markedsføring etc. Disse vil løbende blive afholdt i hele hovedstadsregionen.

 

Men forbered dig gerne godt inden starten. Du kan bl.a. med fordel læse Startinfo's IværksætterGuide, så du er lidt forberedt.

 

Er du herefter klar til at gå videre, kan du kontakte Erhvervshus Hovedstadens Hotline på telefon 30 10 81 15 i tidsrummet 09.30 – 12.30 på alle hverdage. Du kan også sende en mail med spørgsmål til Ivaerksaetter@ehhs.dk.

 

Erhvervshuset tilbyder også 1:1 vejledningsforløb til dig, som har et cvr-nummer, et klart pitch, samt indledende markedserfaring. De individuelle vejledninger bruges ikke længere til afklaring af grundlæggende spørgsmål omkring moms, skat, virksomhedsform etc.

 


 

HIP Hovedstadens Iværksætterprogram lukker

Du har måske tidligere hørt om iværksætterprogrammet HIP og om workshops mv.? Det program er nu udløbet og erstattet af IværksætterDanmark.

 

 

Iværksætterkonsulent på Albertslund Bibliotek

Hver anden torsdag i de lige uger kan du booke et møde med iværksætterkonsulenten Peter Bausager, der kommer til Albertslund Bibliotek i Albertslund Centrum.

 

Du kan kontakte Peter Bausager på pba@vhhr.dk eller på tlf. 52 13 85 01.

 

 

    

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Albertslund
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.