Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Allerød Kommune

 

Erhvervshus Hovedstaden 

Erhvervshus Hovedstaden hjælper iværksættere i Allerød Kommune

Som iværksætter i Allerød Kommune kan du hente hjælp hos Erhvervshus Hovedstaden. Erhvervshus Hovedstaden tilbyder rådgivning til alle iværksættere i hele Region Hovedstaden. Du får her en sparringspartner, der giver dig kvalificeret og målrettet sparring på din virksomheds vækstpotentiale.

 

Deres konsulenter er uvildige, professionelle og målretter virksomhedes vækstplan efter din virksomheds behov og muligheder.

 

Erhvervshus Hovedstaden tilbyder iværksætterhjælp og vejledning til virksomheder fra 0-3 år samt før startere. 

 

Forretningsudvikler til rådighed for Allerød iværksættere

Til iværksætterådgivningen i Allerrød kommune er tilknyttet Susanne Krogh Pedersen (Se profil ved at klikke på hendes navn), der er forretningsudvikler i Erhvervshus Hovedstaden. Hun kan hjælpe dig godt i gang med din nye virksomhed.

 

Men forbered dig gerne godt inden starten. Du kan med fordel læse vores IværksætterGuide her på Startinfo.dk, så du er lidt forberedt.

 

IværksætterIntro hos Erhvervshuset

Erhvervshus Hovedstaden tilbydr Iværksætterintroer, som er en tre-fire timers workshop om basal forretningsudvikling, valg af virksomhedsform, grundlæggende salg og markedsføring etc. Disse vil løbende blive afholdt i hele hovedstadsregionen og en gang i mellem også i Allerød.

 

Har du allerede et CVR-nummer og er igang?  

Erhvervshuset tilbyder også 1:1 vejledningsforløb til dig, som har et cvr-nummer, et klart pitch, samt indledende markedserfaring. De individuelle vejledninger bruges ikke længere til afklaring af grundlæggende spørgsmål omkring moms, skat, virksomhedsform etc.


Er du klar til at gå videre, kan du kontakte Erhvervshus Hovedstadens Hotline på telefon 30 10 81 15 i tidsrummet 09.30 – 12.30 på alle hverdage. Du kan også sende en mail med spørgsmål til Ivaerksaetter@ehhs.dk.

 


 

Iværksætterpuljen få op til 25.000 kr. i tilskud

Iværksætterpuljen kan du som ret nyetableret iværksætter bruge til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Iværksætterpuljen understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt: Find et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, og bliver du godkendt dækkes op til 80 pct. af regningen. Du kan dog max. få 25.000 kr. i tilskud. 

 

Læs mere om Iværksætterpuljen!

 

 


IVÆRKSÆTTER DANMARK erstatter HIP Hovedstadens Iværksætterprogram

Du har måske tidligere hørt om iværksætterprogrammet HIP og om workshops mv.? Det program udløber nu og erstattes af et nyt iværksætterprogram, som hedder Iværksætter Danmark. 

 

Du kan på listen over arrangementer og events i Allerød Kommune, se hvilke der afholdes lokalt eller i nærheden af dig. En del afholdes som webinarer og der kan forekomme aflysninger på grund af COVID-19. Se arrangementer her!

 


  

MarkedsføringsmentorGreen Click er specialister i onlinemarketing, facebook og instagram

Er du afhængig af en god hjemmeside til din iværksætter virksomhed, og skal dine kunder gerne finde dig på Google og de sociale medier, som Facebook, LinkedIn og Instagram? Og har Corona udbruddet presset din fysiske forretning, så du er nødt til at satse på mere online tilstedeværelse?

 

Firmaet Green Click i Aalborg og København har etableret en mentorordning, du måske kunne benytte dig af. Uanset hvor i landet du har adresse.

 

Det koster altid penge at blive synlig, men det koster især penge ikke at være det! Med en Markedsføringsmentor tilknyttet, lærer du selv løbende hvad du kan gøre, og har et fagligt super stærkt bagland at trække på hos Green Clicks specialister.

 

Du bruger måske kun 2-3 timers konsulentbistand om måneden, og den viden om hvad du gør (læringen) bliver hos dig og ikke på et bureau, som skal udføre det for dig. Så når du kan selv, står du bare af ordningen.

 

Mentorbistanden kan sagtens gennemføres via skype, facetime mv. så der ikke er behov for fysiske møder. Det kan faktisk også være du kan få tilskud til at benytte rådgivningen fx fra SMV Digital eller andre ordninger.

 

Hør mere om dine muligheder for at få tilknyttet en Markedsføringsmentor.

 

Bemærk Startinfo.dk modtager ikke penge fra Green Click, hvis du evt. melder dig til.

 

 


Iværksættersiderne om Allerød Kommune præsenteres i samarbejde med GBH Revision og Rådgivning.

 

 

PARTNERE I ALLERØD KOMMUNE:

 GBH revision og rådgivning i Allerød

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Allerød
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.