Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Billund Kommune

 

Start med iværksætterhjælp fra Billund ErhvervsFremme

Billund Erhverv tilbyder gratis rådgivning til alle, der ønsker at starte egen virksomhed i Billund Kommune. De står klar til at dele ud af deres erfaringer og kan guide dig gennem processen med at starte egen virksomhed. Rådgivningen tager udgangspunkt i dine udfordringer og problemstillinger med at blive selvstændig. De kan blandt andet hjælpe dig med gennemgang af koncept, forretningsplan og budgetter, udarbejdelse af køreplan og finde den helt rigtige specialrådgiver.

 

Du finder deres dedikerede iværksætterhjemmeside her!

 

Det kan være en rigtig god idé at få rådgivning i forbindelse med etableringen af ny virksomhed. Flere statistikker viser nemlig, at iværksættere, der har fået rådgivning i forbindelse med opstarten af egen virksomhed, har bedre chancer for succes end iværksættere, der ikke har fået rådgivning. Så gør brug af tilbuddet!

 

Du kan gennem Billund ErhvervsFremme også få specialistrådgivning indenfor blandt andet jura, salg, markedsføring, management, ledelse, revision og regnskab.

 

Kontakt Billund Erhverv (GrowStartUp) på tlf. 20 12 31 33 og hør mere om dine muligheder for rådgivning.

  

Iøvrigt bør du overveje at melde dig ind i Billund Erhverv. Det giver et godt netværk blandt kommunens øvrige erhvervsliv og så er det faktisk gratis for iværksættere første år. Læs mere om medlemskab her!

 


 

 

 

Next Step puljen -> få op til 27.000 kr. i tilskud

IværksætterDanmark har en pulje, hvor du som ret nyetableret iværksætter kan få tilskud til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Next Step understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt. Iværksættere der har søgt og opnået bevilling fortæller at det er super let. 

 

Du får tildelt en vækstguide der hjælper dig, og du får mulighed for at finde et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, som kan hjælpe dig. Når du bliver godkendt dækkes op til 85 % af regningen op til 36.000 kr. Du kan dog max. få 27.000 kr. i tilskud.

 

Læs mere om Next Step Iværksætterpuljen!

 

  

 

 

 

 

  

Iværksætterkursus: Iværksætteri i praksis

Alle iværksættere i kommunerne i Trekantområdet har mulighed for at deltage i iværksætterkurset “Iværksætteri i praksis”. Her bliver du klædt godt på til et liv som iværksætter. Uddannelsen foregår over syv aftener, hvor du arbejder med din egen forretningsplan og får feedback fra underviserne og ikke mindst de andre deltagere.

 

Erfaring viser, at succesraten er højere blandt iværksættere, der har deltaget i et iværksætterkursus i forbindelse med opstarten af egen virksomhed. Derfor er det en rigtig god idé at deltage, da du bliver klædt på til et liv som iværksætter.

 

Uddannelse er tilrettelagt af Udviklingscenter Syd, Erhvervsakademi Lillebælt og Trekantområdet Danmark. Undervisningen giver 10 ECTS point og er derfor på akademi-niveau. Derfor kan du også vælge at afslutte kurset med en eksamen, hvor du afprøver din forretningsplan.

 

Det koster 1.000 kr. at deltage, hvilket inkluderer bogen “iværksætteri i praksis”.

 

Kurset bliver afholdt normalt afholdt i Haderslev, Vejle eller Kolding.

 

Find det næste iværksætterkursus her! 

 

 

 

   

Erhvervshus Sydjylland

Erhvervshus Sydjylland har også tilbud til iværksættere i Billund

Som iværksætter i Billund Kommune kan du få supplerende sparring og rådgivning hos Erhvervshus Sydjylland. Fordelen ved dette er, at de ofte er meget specialiseret i netop din branche. I fællesskab med en af deres rådgivere skaber i et overblik over dine vækstmuligheder.

 

Erhvervshus Sydjylland har kontor i Vojens.


Du kan kontakte Erhvervshuset på tlf. 70 23 55 15, hvis du vil vide mere om deres sparring og de programmer, som de tilbyder. Du kan desuden besøge deres hjemmeside her!

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Billund
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.