Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Billund Kommune

 

Billund ErhvervsFremme

Billund ErhvervsFremme tilbyder gratis rådgivning til alle, der ønsker at starte egen virksomhed i Billund Kommune. De står klar til at dele ud af deres erfaringer og kan guide dig gennem processen med at starte egen virksomhed. Rådgivningen tager udgangspunkt i dine udfordringer og problemstillinger med at blive selvstændig. De kan blandt andet hjælpe dig med gennemgang af koncept, forretningsplan og budgetter, udarbejdelse af køreplan og finde den helt rigtige specialrådgiver.

 

Du finder deres hjemmeside her!

 

Det kan være en rigtig god idé at få rådgivning i forbindelse med etableringen af ny virksomhed. Flere statistikker viser nemlig, at iværksættere, der har fået rådgivning i forbindelse med opstarten af egen virksomhed, har bedre chancer for succes end iværksættere, der ikke har fået rådgivning. Så gør brug af tilbuddet!

 

Du kan gennem Billund ErhvervsFremme også få specialistrådgivning indenfor blandt andet jura, salg, markedsføring, management, ledelse, revision og regnskab.

 

Kontakt Billund ErhvervsFremme på tlf. 20 12 31 33 og hør mere om dine muligheder for rådgivning.

 

 

Iøvrigt bør du overveje at melde dig ind i Billund ErhvervsFremme. Det giver et godt netværk blandt kommunens øvrige erhvervsliv og så er det faktisk gratis for iværksættere 1. år. Se mere om medlemskab her!

 

 

 

 


 

IVER

 IVER er et samarbejde mellem Trekantområdets kommuner. Det er et erhvervsfokuseret netværk og iværksættermiljø til dig, der er klar til at springe ud i din iværksætterdrøm. IVER tilbyder dig gratis sparring og vejledning af en af deres syv iværksætterkonsulenter. De har desuden overblik over de mange tilbud, du kan benytte dig af som iværksætter.

 

Du kan desuden deltage i en af deres mange informationsmøder, hvor du får konkret information og værktøjer, så du er godt klædt på til at starte din egen virksomhed. På den måde kan du undgå at begå de mest almindelige fejl, der ofte spænder ben for nye iværksættere. Du kan deltage i alle informationsmøder, uanset hvilken kommune du bor i.

 

Find dit næste informationsmøde her!


Du kan læse mere om IVER, og hvad de kan tilbyde dig her!

 

 

 

 


  

Iværksætterkursus: Iværksætteri i praksis

Gennem IVER-samarbejdet kan alle iværksættere i kommunerne i Trekantområdet deltage i iværksætterkurset “Iværksætteri i praksis”, hvor du bliver klædt godt på til et liv som iværksætter. Uddannelsen foregår over syv aftener, hvor du arbejder med din egen forretningsplan og får feedback fra underviserne og ikke mindst de andre deltagere.

 

Erfaring viser, at succesraten er højere blandt iværksættere, der har deltaget i et iværksætterkursus i forbindelse med opstarten af egen virksomhed. Derfor er det en rigtig god idé at deltage, da du bliver klædt på til et liv som iværksætter.

 

Uddannelse er tilrettelagt af Udviklingscenter Syd, Erhvervsakademi Lillebælt og Trekantområdet Danmark. Undervisningen giver 10 ECTS point og er derfor på akademi-niveau. Derfor kan du også vælge at afslutte kurset med en eksamen, hvor du afprøver din forretningsplan.

 

Det koster 1.000 kr. at deltage, hvilket inkluderer bogen “iværksætteri i praksis”.

 

Kurset bliver afholdt i Haderslev, Vejle eller Kolding.

 

Find det næste iværksætterkursus her! 

 

 

 

 


  

Erhvervshus Sydjylland

Erhvervshus Sydjylland logo

Som iværksætter i Billund Kommune kan du få supplerende sparring og rådgivning hos Erhvervshus Sydjylland. Fordelen ved dette er, at de ofte er meget specialiseret i netop din branche. I fællesskab med en af deres rådgivere skaber i et overblik over dine vækstmuligheder.

 

Erhvervshus Sydjylland har kontor i Vojens.


Du kan kontakte Erhvervshuset på tlf. 70 23 55 15, hvis du vil vide mere om deres sparring og de programmer, som de tilbyder. Du kan desuden besøge deres hjemmeside her!

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Billund
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.