Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Bornholms Regionskommune

 

Business Center Bornholm

 Business Center Bornholm er din indgangsvinkel til rådgivning i Bornholm Kommune. Her kan du få gratis hjælp og sparring, der gør det lettere at starte et liv som iværksætter. Konsulenterne hos Business Center Bornholm hjælper dig med at få overblik over opstarten og giver dig sparring til konkrete opgaver. De kender de forhold og mulighed, du har på Bornholm.

 

Det kan være en stor fordel for dig at få hjælp og sparring i forbindelse med opstarten af din virksomhed. Flere statistikker viser, at iværksættere, der har modtaget rådgivning i forbindelse med opstarten af egen virksomhed, har en højere “overlevelsesrate” end iværksættere, der ikke har fået rådgivning. Derfor er det en rigtig god idé at tage imod tilbuddet om hjælp og sparring!

 

Du kan kontakte Business Center Bornholm på tlf. 56 92 99 99 eller book et møde her

 

Business Center afholder løbende arrangementer, der kan være relevante for dig som iværksætter. Du kan blandt andet deltage i deres Start-Up Café, hvor du får introduktion til en række emner, der er relevante for din nystartet virksomhed.

 

Du kan finde oversigt over arrangementer for iværksættere på Bornholm her!


 

 

 

 

  

Erhvervshus HovedstadenErhvervshus Hovedstaden hjælper iværksættere på Bornholm

Som iværksætter på Bornholm kan du desuden hente hjælp hos Erhvervshus Hovedstaden. Erhvervshus Hovedstaden tilbyder rådgivning til alle iværksættere i Region Hovedstaden, herunder også Bornholm. Du får her en sparringspartner, der giver dig kvalificeret og målrettet sparring på din virksomheds vækstpotentiale.

 

Derfor vil din iværksætterkonsulent hos Iværksætterhuset også henvise dig til Erhvervshus Hovedstaden, hvis I sammen vurderer, at du har brug for mere specialiseret rådgivning. Deres konsulenter er uvildige, professionelle og målretter virksomhedens vækstplan efter din virksomheds behov og muligheder.

 

Du kan kontakte Erhvervshus Hovedstaden på tlf. 30 10 80 80 eller se deres hjemmeside her!

 

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Bornholm
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.