Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Iværksætterrådgivning i Brøndby Kommune

 

Brøndby Kommune har desværre ingen lokal iværksætterservice

Mange kommuner men langt fra alle har et lokalt erhvervskontor eller erhvervsservice enhed. Det har man desværre ikke i Brøndbyr kommune. Men det bør ikke betyde ,at du skal fravælger rådgivning i forbindelse med start af egen virksomhed.

 

Dels har du mulighed for at benytte Erhvervshus Hovedstaden, selvom deres iværksætterkonsulenter er ret travlt optaget, og dels er der meget du kan gøre selv.

 

Læs vores IværksætterGuide her på Startinfo. Kontakt en revisor, et marketingfirma og en advokat, så du kan få styr på din økonomi, dine kunder og de juridiske konsekvenser af din opstart.Det koster lidt, men er ofte meget billigere end bare at sætte igang uden forberedelse.

 

Er du klar til at ta' springet, som iværksætter i Brøndby.

 

Erhvervssammenslutningen

Erhvervssammenslutningen er et lokalt erhvervsnetværk i Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund kommuner. Der tilbydes netværk med mange andre erhvervsdrivede i de 4 kommuner og normalt cirka 20 arrangementer om året, hvor du kan få styrket din faglighed og møde de andre medlemmer. Et medlemskab i Erhvervssammenslutningen koster 2000 kr. om året. Læs mere her!

 


 

Erhvervshus Hovedstaden

Erhvervshus Hovedstaden hjælper også iværksættere i Brøndby

Som iværksætter i Brøndby Kommune kan du hente hjælp hos Erhvervshus Hovedstaden. Erhvervshus Hovedstaden tilbyder rådgivning til alle iværksættere i hele Region Hovedstaden.

 

Du får her en sparringspartner, der giver dig kvalificeret og målrettet sparring på din virksomheds vækstpotentiale. Deres konsulenter er uvildige, professionelle og målretter virksomhedes vækstplan efter din virksomheds behov og muligheder. 

 

Erhvervshus Hovedstaden tilbyder iværksætterhjælp og vejledning til virksomheder fra 0-3 år samt før startere. Der tilbydes Iværksætterintroer, som er en tre-fire timers workshop om basal forretningsudvikling, valg af virksomhedsform, grundlæggende salg og markedsføring etc. Disse vil løbende blive afholdt i hele hovedstadsregionen. Men forbered dig gerne godt inden starten.

 

Er du herefter klar til at gå videre, kan du kontakte Erhvervshus Hovedstadens Hotline på telefon 30 10 81 15 i tidsrummet 09.30 – 12.30 på alle hverdage. Du kan også sende en mail med spørgsmål til Ivaerksaetter@ehhs.dk. 

 

Erhvervshuset tilbyder også 1:1 vejledningsforløb til dig, som har et cvr-nummer, et klart pitch, samt indledende markedserfaring. De individuelle vejledninger bruges ikke længere til afklaring af grundlæggende spørgsmål omkring moms, skat, virksomhedsform etc. 

 


 

 

IværksætterDanmark

Erhvervshusene er gået sammen om et nationalt program for iværksættere. Der er allerede mange workshops og kurser udbudt. Erhvervshus Hovedstaden står i spidsen for programmet.

 

Tjek vores arrangementskalender for at finde de udbudte kurser. Pt. er de fleste online forløb.

 


 

 

Iværksætterpuljen få op til 25.000 kr. i tilskud

Iværksætterpuljen kan du som ret nyetableret iværksætter bruge til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Iværksætterpuljen understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt: Find et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, og bliver du godkendt dækkes op til 80 pct. af regningen. Du kan dog max. få 25.000 kr. i tilskud. 

 

Læs mere om Iværksætterpuljen!

 


 

HIP Hovedstadens Iværksætterprogram lukker

Du har måske tidligere hørt om iværksætterprogrammet HIP og om workshops mv.? Det program er udløbet nu og erstattet af det nye iværksætterprogram, som hedder Iværksætter Danmark. 

 

 

 

   2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Brøndby
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.