Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Brønderslev Kommune

 

Start med vejledning fra Brønderslev Erhverv og Turisme

Erhvervskontoret i Brønderslev Kommune hedder Brønderslev Erhverv og Turisme, og det er der du henvender dig, hvis du planlægger etablering af egen virksomhed.

 

Her har du mulighed for at få gratis iværksætterådgivning. 

 

Erhvervskontoret i Brønderslev er lidt anderledes end i de fleste andre kommuner. De har udviklet et mailsystem, så du får sendt nogle vejledningsmail undervejs i din opstart. Brønderslev Erhverv har ligeledes produceret en række Podcast, som du kan høre her

 


StartUp Club Brønderslev

Start-up Brønderslev logo

Alle erhvervskontorerne i de 11 kommuner i Nordjylland har etableret en StartUp Club som et nyt tilbud til iværksættere. Den gamle ordning - Nordjysk Iværksætter Netværk (NiN) - med offentlige tilskud er efterhånden lukket, så nu har man allieret sig med en gruppe af dedikerede private rådgivere, der all ønsker at bidrage til udviklingen af nye virksomheder i deres kommune.

 

Henvend dig til Brønderslev Erhverv og Turisme for at høre nærmere!


 

Iværksætterkursus

Et iværksætterkursus er en super god idé, hvis du vil godt i gang med din egen virksomhed.

 

"Overlevelsesraterne" er helt vildt høje for de personer, der deltager i et iværksætterkursus inden start af virksomhed. Du får først og fremmest dygtige oplægsholdere med egen erfaring fra drift af virksomhed, lejlighed til at møde en bred vifte af rådgivere, gratis individuel rådgivning, personlig sparring og tid og ro til at arbejde med dit koncept og din forretningsplan. Og få et netværk med 12-18 andre kommende selvstændige, der sikkert kan hjælpe dig med meget, lige som du kan hjælpe dem!

 

Der afholdes ikke iværksætterkurser i Brønderslev Kommune for tiden, men der er mulighed for at deltage i kursus i enten Aalborg eller Hjørring.


 

 

PARTNERE I BRØNDERSLEV KOMMUNE: 

 

 

 Dansk Revision Brønderslev tidligere GBJ Revision og økonomisk rådgivning

 
Basis Tryk design og grafisk produktion
 Logo Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen
 
Jysk Rekruttering tilbyder effektiv og grundig JYSK rekruttering og headhunting

 

Logo Iværksætteruddannelsen

Iværksætteruddannelsen ved 

Infolinkkurser og Aalborg Handelsskole

Hvis du er ledig er der gode muligheder for at få Jobcenteret til at bevilge et iværksætterkursus forløb, hvor du på 6 uger kan få en grundig indføring, hvad det vil sige at være iværksætter. Se linket her! 

 

Men der er også mulighed for at deltage i et aftenforløb. Undervisningen forløber over 8 mandage /onsdage aftener i tidsrummet 18-22. Der er typisk mellem 10 og 20 deltagere på et hold - som regel fra en bred vifte af brancher.

 

Undervisningen indeholder en blanding af oplæg, selvstændigt arbejde, gruppearbejde og personlig sparring, så du er sikker på at få gennemtænkt din forretningsidé på alle leder og kanter, og så du kan få svar på alle de spørgsmål, du ligger inde med.

 

Læs mere om iværksætterudannelsen her! 

 

Undervisningen foregår på Aalborg Handelsskole, Langagervej 16, 9220 Aalborg 


 

 

 

 

Iværksætterkurser ved EUC NordEUC Nord tilbyder lejlighedsvis iværksætterkurser

 

EUC Nord afholder iværksætterkurser. Undervisningen forløber over 11 i tidsrummet 18-21:30. Der er typisk mellem 10 og 20 deltagere på et hold - som regel fra en bred vifte af brancher.

 

Undervisningen indeholder en blanding af oplæg, selvstændigt arbejde, gruppearbejde og personlig sparring, så du er sikker på at få gennemtænkt din forretningsidé på alle leder og kanter, og så du kan få svar på alle de spørgsmål, du ligger inde med.

 

Læs mere om iværksætterkurset her! 

 

Undervisningen foregår på EUC Nord, Jørgen H. Jensens Vej, 9800 Hjørring 

 


 

 

 

 

Iværksætterpuljen få op til 25.000 kr. i tilskud

Iværksætterpuljen kan du som ret nyetableret iværksætter bruge til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Iværksætterpuljen understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt: Find et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, og bliver du godkendt dækkes op til 80 pct. af regningen. Du kan dog max. få 25.000 kr. i tilskud. 

 

Læs mere om Iværksætterpuljen!

 


 

 

Erhvervshus Nordjylland  

Erhvervshus Nordjylland tilbyder også rådgivning til iværksættere i Brønderslev Kommune

Som iværksætter i Brønderslev (og i resten af Nordjylland) har du mulighed for at supplere den rådgivning du kan få på erhvervskontoret med rådgivning fra Erhvervshus Nordjylland. Erhvervshus Nordjylland har hovedkontor på Novi i Aalborg og filial på Mors.

 

Erhvervshusets konsulenter er gratis at benytte, kan tilbyde en specialiseret rådgivning, og de har et stærkt netværk af både private og offentlige samarbejdspartnere.” Og på iværksætterområdet er de super dygtige.

 

Erhvervshuset udbyder flere EU finansierede programmer bl.a. Nordjysk NewBizz, hvor bl.a. Brønderslev Erhverv og Turisme fungerer som Vækstguide, for de iværksættervirksomheder, der godkendes i programmet.

 

Erhvervshuset træffes på telefon 70 21 08 08 eller klik her.


 

 

Denne side om iværksætteri i Brønderslev er støttet af Iværksætteruddannelsen, Dansk Revision Brønderslev (Tidl. GBJ Revision) og Basis Tryk grafisk design.

   2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Brønderslev
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.