Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Dragør -> Iværksætterrådgivning i Dragør Kommune

 

Dragør Kommunes tilbud til iværksættere

Hos Dragør Kommune kan du få basal rådgivning i forbindelse med opstarten af egen virksomhed. De kan også formidle hjælp og sparring til de offentlige iværksættertilbud - eksempelvis Erhvervshus Hovedstaden.

 

Det kan være en rigtig god idé at få rådgivning i forbindelse med opstarten af din virksomhed. Flere statistikker viser nemlig, at iværksættere, der har fået hjælp i forbindelse med opstarten, har en højere “overlevelsesrate”, end iværksættere der ikke har fået hjælp.

 

Dragør Erhverv Erhvervforening

Der er ikke et egentligt erhvervskontor i Dragør Kommune, men der er en erhvervsforening, som bla. afholder arrangmenter for iværksættere. 

 

Det er i øvrigt typisk en ret god idé at melde sig ind i sin lokale erhvervsforening. Det giver et godt netværk blandt kommunen øvrige virksomheder. Læs mere om Dragør Erhverv her! 

 

 

Iværksætterpuljen NextStep -> få op til 27.000 kr. i tilskud 

Hos Iværksætterpuljen kan du som ret nyetableret iværksætter få tilskud til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

NextStep, der er en del af IværksætterDanmark, understøtter iværksætteres udvikling og vækst. Du får tildelt en Vækstguide, der hjælper dig løbende og så har du mulighed for et forløb hos et konsulentfirma.

 

Bliver du godkendt dækkes op til 80 pct. af regningen. Du kan dog max. få 27.000 kr. i tilskud. Og det er ret let. Startinfo modtager postitive meldinger fra iværksættere, der har søgt puljen.

 

Læs mere om Next Step puljen!

 

 


 

HIP Hovedstadens Iværksætterprogram lukker og IVÆRKSÆTTER DANMARK tager over.

Du har måske tidligere hørt om iværksætterprogrammet HIP og om workshops mv.? Det program udløber nu og erstattes af et nyt iværksætterprogram, som hedder Iværksætter Danmark. 

 

Du kan på listen over arrangementer og events i Dragør Kommune, se hvilke der afholdes lokalt eller i nærheden af dig. En del afholdes som webinarer, men nogle også med fysisk fremmøde. Se kommende arrangementer her!

 


 

 

 

PARTNERE

I DRAGØR

KOMMUNE:

 

 

FRAMEHOUSE Kontorfællesskab i Dragør

  

Erhvervshus Hovedstaden

Erhvervshus Hovedstaden hjælper iværksættere i Dragør Kommune

Som iværksætter i Dragør Kommune kan du hente hjælp hos Erhvervshus Hovedstaden. Erhvervshus Hovedstaden tilbyder rådgivning til alle iværksættere i hele Region Hovedstaden. Du får her en sparringspartner, der giver dig kvalificeret og målrettet sparring på din virksomheds vækstpotentiale.

 

Deres konsulenter er uvildige, professionelle og målretter virksomhedes vækstplan efter din virksomheds behov og muligheder.

 

Erhvervshus Hovedstaden tilbyder iværksætterhjælp og vejledning til virksomheder fra 0-3 år samt før startere.

 

Der tilbydes Iværksætterintroer, som er en tre-fire timers workshop om basal forretningsudvikling, valg af virksomhedsform, grundlæggende salg og markedsføring etc. Disse vil løbende blive afholdt i hele hovedstadsregionen.

 

Men forbered dig gerne godt inden starten. Du kan bl.a. med fordel læse Startinfo's IværksætterGuide, så du er lidt forberedt.

 

Er du herefter klar til at gå videre, kan du kontakte Erhvervshus Hovedstadens Hotline på telefon 30 10 81 15 i tidsrummet 09.30 – 12.30 på alle hverdage. Du kan også sende en mail med spørgsmål til Ivaerksaetter@ehhs.dk.

 

Erhvervshuset tilbyder også 1:1 vejledningsforløb til dig, som har et cvr-nummer, et klart pitch, samt indledende markedserfaring. De individuelle vejledninger bruges ikke længere til afklaring af grundlæggende spørgsmål omkring moms, skat, virksomhedsform etc.

 


  

 

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Dragør
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.