Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Dragør Kommune

 

Dragør Kommune

Hos Dragør Kommune kan du få basal rådgivning i forbindelse med opstarten af egen virksomhed. De kan også formidle hjælp og sparring til de offentlige iværksættertilbud - eksempelvis Erhvervshus Hovedstaden.

 

Det kan være en rigtig god idé at få rådgivning i forbindelse med opstarten af din virksomhed. Flere statistikker viser nemlig, at iværksættere, der har fået hjælp i forbindelse med opstarten, har en højere “overlevelsesrate”, end iværksættere der ikke har fået hjælp.

 

Dragør Erhverv

Der er ikke et egentligt erhvervskontor i Dragør Kommune, men der er en erhvervsforening, som bla. afholder arrangmenter for iværksættere. 

 

Det er i øvrigt typisk en ret god idé at melde sig ind i sin lokale erhvervsforening. Det giver et godt netværk blandt kommunen øvrige virksomheder. Læs mere om Dragør Erhverv her! 

 

 

PARTNERE

I DRAGØR

KOMMUNE:

 

 

FRAMEHOUSE Kontorfællesskab i Dragør

  

Erhvervshus Hovedstaden

Som iværksætter i Dragør Kommune kan du desuden hente hjælp hos Erhvervshus Hovedstaden. Erhvervshus Hovedstaden tilbyder rådgivning til alle iværksættere i Region Hovedstaden. Du får her en sparringspartner, der giver dig kvalificeret og målrettet sparring på din virksomheds vækstpotentiale.

 

Derfor vil din konsulent hos Dragør Kommune også henvise dig til Erhvervshus Hovedstaden, hvis I vurderer, at du har brug for mere specialiseret rådgivning. Deres konsulenter er uvildige, professionelle og målretter virksomhedens vækstplan efter din virksomheds behov og muligheder.

 

Du kan kontakte Erhvervshus Hovedstaden på tlf. 30 10 80 80. 

 

 

 

 

 




2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Dragør
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21, 9800 Hjørring
Strandvejen 16, 9000 Aalborg
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.